Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 31 de octubre de 2018

CUNIT: TRÁFICO DE DROGAS EN UNA PANADERÍA (Dos detenidos)Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell han detingut dues persones per traficar drogues en un forn de pa del municipi de Cunit. La detenció es va fer el dijous passat, 25 d'octubre, i els detinguts són un home i una dona de 34 i 29 anys, veïns del mateix poble de Cunit i de nacionalitat espanyola. Han sigut detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

La detenció de l'home i la dona es va dur a terme en el marc d'un operatiu policial en base a la llei de seguretat ciutadana. En les darreres setmanes, els Mossos d'Esquadra havien estat fent diverses gestions d'investigació i havien obtingut les proves que en un establiment de Cunit, concretament un forn de pa, s'estaria duent a terme la venda al detall de drogues.

Tenien droga amagada darrere d'un congelador

Així, el passat dijous diversos agents dels Mossos d'Esquadra van fer un registre a aquest forn de pa, que es troba ubicat a l'avinguda de Barcelona d'aquest municipi del Baix Penedès. En l'escorcoll, els agents de la policia catalana van trobar, a la cuina del forn de pa, diverses dosis de droga preparades per a la seva venda. En total es van trobar 67,54 grams de marihuana, 6,42 grams de cocaïna i 98,14 grams d'haixix. A més, també es va localitzar substància de tall, una balança de precisió i moneda fraccionada. Els Mossos informen que part de la droga estava amagada en una caixa al darrere d'un congelador.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van detenir la responsable de l'establiment, la dona de 29 anys, i un home de 34 anys que tenia fins a 16 antecedents policials. Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell el dissabte passat, on el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pues que los mossos se pasen tambien por el local que esta enfrente de el corte asia en segur que es un ir y venir de gente a comprar algo que no son piruletas. La mayor vergüenza para el pueblo es que este situado justo en una parada del autobus escolar del colegio mossen cinto verdaguer. A lo mejor alguien se lleva comision del local y por eso dura tanto... Que raro, no?