Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 29 de octubre de 2018

ALERTA CON LAS "CARPETERAS", VAN A ROBARTEEls Mossos d’Esquadra han llançat una alerta a la població per tal d’evitar un nou tipus de robatorique és bastant freqüent en l’actualitat. Es tracta de persones que fingeixen treballar per alguna organització humanitària, i aprofiten la bona fe de les persones que es volen informar per robar-los la cartera o qualsevol altre objecte de valor.

Les ‘carpeteres’, falses voluntàries que busquen robar-te

Així mateix ho ha fet saber el cos de seguretat, que ha utilitzat el seu compte personal de Twitter per fer una piulada informant de la situació. En ella, els agents comparteixen una imatge on apareix la típica persona que podem trobar qualsevol dia en diversos carrers emblemàtics de les ciutats i municipis del nostre país, carpeta en mà, i intentant que la gent que passa pel seu costat se sumi a la causa.

Però tal com informen els Mossos a la publicació, en lloc de ser un voluntari o voluntària real i compromès, es tracta d’una figura coneguda com a ‘carpetera’, i deu el seu nom a l’objectiu final que realment busquen: fer-se amb les teves pertinences.


El missatge que acompanya la publicació, doncs, clama el següent: «Saps què són les ‘carpeteres’? Sota el pretext d’aconseguir ajuda per alguna causa solidària, aprofiten un breu descuit i la teva solidaritat per robar-te la cartera. #StopFurts».

No hay comentarios: