Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 19 de septiembre de 2018

EL EX REGIDOR DE CIUDADANOS SE HACE MILITANTE DE ERCJesús Benedicto, actual regidor no adscrit de l'Ajuntament de Calafell, ha afirmat aquest dimarts 18 de setembre que s'ha fet militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Benedicto es va presentar el 2015 com a número dos a les llistes de Cs de Calafell, però va ser expulsat a principis de mandat del partit, passant a ser regidor no adscrit. Ara, segons el mateix Benedicto ha avançat a Calafell Ràdio i després ha confirmat 'BaixPenedesDiari.cat', ha decidit afiliar-se a ERC.

Benedicto fins i tot no tanca la porta a anar a les llistes del partit a Calafell i admet que no li desagradaria ser el candidat. De totes maneres, apunta que això ho ha de decidir la gestora que ara mateix es fa càrrec de l'agrupació local d'ERC, i que «si hi ha algú millor preparat» ho acceptarà sense problema. Sobre ERC de Calafell, el regidor no adscrit creu que podria tenir millors resultats que els que va treure el 2015, i ha criticat que els últims anys s'ha dedicat a ser «una comparsa del govern». 

Cs de Calafell, «al nivell de Vox», segons Benedicto

Pel que fa al seu passat a Ciutadans, Benedicto assegura que creia que era «un partit liberal», però que ha vist que s'ha anat escorant cap a la dreta «fins a posar-se al nivell de Vox». «Jo els vaig dir des del principi que era republicà, i no hi van posar cap problema, però després vaig veure que al partit hi havia gent pròxima als falangistes, i vaig acabar dient-los que ja no combregava amb les seves idees, per això em van expulsar», ha afegit el regidor.

Des d'ERC de Calafell han rebut amb sorpresa l'anunci de Benedicto. Jacob Balaguer ha evitat valorar l'afiliació del regidor al partit, limitant-se a dir que «benvingut sigui», tot i que ha descartat completament que pugui ser cap de llista als comicis municipals del 2019. ERC de Calafell està en aquests moments sota el control d'una gestora, i s'estan valorant diversos candidats per ser cap de llista de la formació el 2019.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jesús del alma mía, lo que hay que ver en este mundo de la política, eres de derechas, pero luego veo que soy de izquierdas, lo que hace el titubeo de la mente, y no ser fiel a uno mismo, y así se engaña al pueblo, en las próximas elecciones los ciudadanos que te votaron no confirmaran en ti, y le haces un flaco favor a ERC,y si no al tiempo, que las verdes se ponen maduras,