viernes, 21 de septiembre de 2018

DOS MOROS DETENIDOS POR ABUSO SEXUAL EN COMARRUGA


Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió sexual que dos menors d'edat marroquins, tutelats per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat i que resideixen en un alberg de Coma-ruga, al Vendrell, van fer, presumptament, a una noia de 16 anys. L'alberg, Santa Maria del Mar, és propietat i està gestionat per la Generalitat de Catalunya.

Segons ha avançat Ser Catalunya, aquest dimecres 19 de setembre els dos joves van arraconar en un passadís de l'alberg, on la noia estava en unes estades amb altres persones del seu país, al nord d'Europa, i li van fer tocaments mentre ella intentava evitar-ho. La noia va cridar i els monitors d'ella van arribar al lloc, que van poder retenir als dos joves immigrants i van poder avisar als Mossos d'Esquadra, que van arribar a l'alberg i es van fer càrrec dels dos menors.

Pendents de l'edat d'un d'ells

Els Mossos van detenir als menors i els van posar a disposició de la Fiscalia de Menors. Un dels joves té menys de 14 anys i per tant, segons la llei espanyola, no pot ser imputat per cal delicte. L'altre noi, del qual no se'n té clara l'edat, s'espera que les proves que se li estan practicant puguin aclarir si té més de 14 anys i si se'l pot imputar per aquest presumpte delicte d'abús sexual a menors.Un cop es tingui clara l'edat del segon detingut, el jutge decidirà quin delicte, si pot, imputa al menor d'edat. L'agressió es va produir la nit del dimecres 19 al dijous 20 de setembre però el grup de la noia turista ja han marxat de l'alberg, han acabat la seva estada a l'Estat espanyol i ja han tornat al seu país d'origen.

Albergs per joves tutelats per la Generalitat

L'Alberg Casa Gran d'Altafulla va ser notícia aquest mateix dimecres quan l'Ajuntament va saber que la DGAIA tenia aquest local com punt per acollir joves menors d'edat sense tutela que arriben a Catalunya. Segons el consistori, una baralla al centre del municipi, que va necessitar la presència d'una ambulància, va confirmar que la Generalitat havia derivat joves tutelats a l'alberg sense avisar a l'Ajuntament. Cal veure si l'alberg de Coma-ruga, que també acull joves tutelats per la Generalitat, havia informat l'ajuntament d'aquest fet.

La DGAIA, davant de l'allau de joves sense tutela que arriben a Catalunya, s'han quedat sense llits en centres i han de convertir aquests albergs en punts de protecció, tot i que conviuen amb altres persones, com és el cas de Coma-ruga, on s'ha produït aquest abús sexual o a Altafulla, on s'han registrat diverses baralles.

1 comentario:

Pedro Arias dijo...

La alcaldesa de Madrid estaba muy contenta de que esta purria con instinto de violadores vinieran a este País, pues bien estos son algunos de casos de intento de violación que se iban a perpetrar, como lo justifican, tanto la Colau como la Carmena, estas son las tipo de alcaldesas que tanto han defraudado a tanta gente, y aún siguen empeñadas en seguir presentándose, como podrán evitar que este tipo de actos se produzcan, mientras esto siga sucediendo yo las trató de culpables por hacer declaraciónes de acoger a quien no sabe nada de sus vidas.
Ojalá que en las próximas elecciones los ciudadanos se acuerden de lo que ha estado pasando en el mandato de estas dos cómplices de los casos que causen estos quinquis mientras no se demuestre lo contrario.
Y la cuestión es que muchos casos de intento de violación omiten el nombre y la nacionalidad de agresor,
Como es posible que no se haya convocado una manifestación en El Vendrell por este caso, ¿ ó es que tiene que haber violación para hacer una manifestación, ? Que primero pasen las cosas y casos para luego protestar, es un despropósito que estas cosas pasen, y sólo digo que no nos toque vivir un caso así con nuestra familia pero algún culpable tiene que haber, y si no que se queden en sus Países que aquí sobran
Eh. Colau y Carmen a
Un saludo a Websegur