Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 21 de agosto de 2018

CALAFELL "SUMMER NIGHT"Calafell celebrarà aquest proper cap de setmana una nova edició del Summer Night, el certamen comercial estrenat l’estiu de 2015 i que també s’ha celebrat en altres moments de l’any sota el nom de Shopping Night. La finalitat d’aquesta iniciativa és fomentar les compres, amb oportunitats ofertes en horari nocturn i amb l’al·licient de música en viu i animació al carrer.

Seran tres dies de campanya amb ofertes especials i promocions. I amb l’aditament de tota mena d’activitats per fer ambient als carrers: música en viu, tallers infantils, inflables aquàtics, figurants, photocall... A més, hi haurà una festa blanca al carrer Monturiol i una actuació dels Dj’s de Los Cuarenta

Dissabte, 26 d’agost, els comerços participants faran un horari especial de 21 a 24 hores i, en acabar, se sortejaran dos vals de 1.000 i 500 euros entre els compradors.

El Summer Night és organitzat per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell, amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el suport de Calafell.tv.

“El comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors”, explica la regidora de Comerç, Lluïsa Lastra. “Les edicions anteriors”, afegeix, “han estat un èxit i ara hi tornem, tot dipositant de nou la nostra confiança en aquesta proposta”.

No hay comentarios: