Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 18 de julio de 2018

UN COCHE DIÉSEL DE SEGUNDA MANO NO VALE NADA



Actualitzada el 12-07-2018 20:51

Santiago Niño Becerra ho té clar: un cotxe dièsel de segona mà “no val res”. Per això, el catedràtic d’estructura econòmica recomana calma a tots aquells que pensen que s’han de vendre el seu cotxe de gasoil a correcuita. Aquesta setmana, la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, va assegurar que el dièsel “té els dies comptats”. Els fabricants de cotxes han reaccionat amb contundència: diuen que els motors dièsel són tan nets com els de benzina, i que penalitzar aquest combustible perjudica els propietaris de vehicles dièsel, la indústria i les empreses de logística. Niño Becerra ha donat alguns consells al Versió RAC1:

"Si una persona té un cotxe de gasoil que té tres o quatre anys, amb l’etiqueta correcta i que compleix les normes, no se l’ha de vendre. El meu consell és que el tingui fins que el trinxi "

"La clau són els quilòmetres que es fan. Per exemple: si algú fa 20.000 quilòmetres l’any amb un cotxe dièsel, encara li acaba sortint més barat. I el desgast del motor és més baix "

"No té cap sentit, des d’un punt de vista tècnic, que el gasoil sigui més barat que la benzina. De fet, hauria de ser més car "

"Un cotxe de gasoil de segona mà no val res. És millor fer-lo servir fins que es trinxi i, després, a la deixalleria "

A banda del dièsel, Niño Becerra també ha parlat dels aranzels, de la rebaixa de la previsió de creixement de l’economia espanyola i de la pujada d’impostos del govern de Pedro Sánchez. Escolta aquí la secció sencera d’economia:

Accés a l'àudio en aquest enllaç


No hay comentarios: