Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 3 de julio de 2018

TARRAGONA NO ES MEREIXIA AIXÒ

Missatge de Jordi Robirosa, veterà periodista esportiu i veu de les retransmissions de bàsquet de TV3 sobre els JOCS MEDITERRANIS 2018:

"Ahir [en referència a diumenge] vam fer la cerimònia de cloenda dels Jocs del Mediterrani i jo, en un moment de fer balanç, vaig dir que havien estat els Jocs de les oportunitats perdudes.

I és que, es miri com es vulgui, ha estat un esdeveniment mal organitzat. I crec que tinc la suficient experiència com per poder afirmar una cosa així, atès que he assistit a centenars de competicions, grans i petites, i puc, perfectament, fer-ne la comparació.

Des de la inauguració les coses van anar pel pedregar. Un estadi mig buit i una sospita fonamentada de repartiment d'entrades entre grups molt concrets. I a partir d'aquí, la disbauxa. Ni una trista sala de premsa enlloc i una dificultat extrema per obtenir dades in situ. En la natació, per exemple, era dificilíssim aconseguir una cosa tan elemental com els llistats de sortida i havies de confiar en el voluntari de torn que anés a fer-te les fotocòpies. Els voluntaris que, per cert, han estat el millor dels Jocs.

L'absència de públic és la constància de la prepotència. Com pot ser, per exemple, que el Memorial Blume de gimnàstica ompli sempre a vessar les graderies i, en canvi, al pavelló de Reus, estiguessin en família? Molt fàcil: perquè tot es va fer a esquena de les federacions, quan aquestes són el motor de l'esport català. I després a córrer tothom i a regalar entrades a tort i dret.

Horaris que no es complien, pistes de bàsquet que s'esberlaven, esportistes col·locant les medalles a les rivals al podi... això no són anècdotes; això és la conclusió de la feina mal feta. Dir que la culpa és de la premsa per haver magnificat aquests problemes és, com a mínim, pervers.

Crec honestament que Tarragona i els tarragonins es mereixien més. També nosaltres, a TV3, que hem fet un esforç enorme per fer una cobertura el més àmplia i digna possible; treballant moltes hores i fent-ho amb el màxim rigor possible.

Els Jocs del Mediterrani no tenen la importància que tenien dècades enrere, és cert; però encara és una competició que pot ser molt interessant. I hagués estat per a tots els catalans, especialment els tarragonins, una gran oportunitat. Una oportunitat perduda."

No hay comentarios: