Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 30 de julio de 2018

CUANDO ERES UN INDESEABLE POR MUY JUEZ QUE SEAS

¿Y qué esperaba este sujeto, que lo recibieran con aplausos?, hay que ser muy iluso y tener la cara muy dura para dejarse ver por cualquier punto de Catalunya. Por su descerebrada actuación y el ridículo que está haciendo en toda Europa merece ser juzgado. Acabaremos viéndolo en el banquillo, no puede ser de otra forma, al tiempo.


Després de retirar l'ordre de detenció internacional contra Carles Puigdemont i la resta de polítics a l'estranger, Pablo Llarena ha vingut a passar uns dies de vacances a la Costa Brava. Aquest dissabte a la nit, el jutge del Tribunal Suprem va anar a sopar a un restaurant de Palafrugell, al Baix Empordà, amb Alberto Fernández Díaz.

A la sortida de l'establiment, però, un grup d'independentistes l'esperaven per increpar-lo. Com es pot veure a les imatges que circulen per internet, sota crits independentistes i insults contra la seva persona, el magistrat va haver de marxar escoltat pels agents de la Policia Nacional que han reforçat el seu servei de protecció des que porta la causa contra els líders independentistes.

Escoltat per la Policia Nacional

Cal destacar que des que instrueix la causa contra el procés català, Pablo Llarena està escoltat per agents de la Policia Nacional que vetllen per la seva seguretat. De fet, el passat mes d'abril, un veí va alertar els Mossos d'Esquadra en confondre amb uns lladres a dos d'aquests agents que feien guàrdia davant la casa que Llarena té a Sant Cugat del Vallès.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra també van activar un dispositiu especial de seguretat, l'operatiu Minerva, per vetllar per edificis del govern espanyol a Catalunya i del departament de Justícia i per polítics no independentistes o personalitats judicials relacionades amb el cas dels polítics empresonats, com Pablo Llarena.

Presenten una querella col·lectiva contra Pablo Llarena

Pablo Llarena ha vist com es presentava una querella contra ell per prevaricació. La querella popular, duta a terme per 3.418 denunciants, feia molts mesos que era a sobre la taula, tot i que no va ser fins el passat 13 de juliol quan es va optar per tirar-la endavant.

La querella, dirigida a Llarena i els tres magistrats de la sala d'apel·lacions del Tribunal Suprem, es basa, en gran part, en la vulneració de drets fonamentals. En aquest apartat, doncs, es demanen explicacions judicials sobre el sufragi actiu i dret de representació política dels electors de Catalunya, per un delicte de prevaricació.


No hay comentarios: