Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 18 de julio de 2018

ACLARANDO LA POLÉMICA CON LAS RAMPAS DE LOS VADOS


Les obres de millora de voreres són un moment apropiat per posar-se al dia

L’Ajuntament de Calafell recorda a tots els titulars de guals que és obligatori que tinguin una rampa que compleixi la normativa. Hi ha tres models homologats, segons l’ample o la longitud de la vorera. I el veïnat amb gual que vulgui posar-se al dia pot acollir-se a una exempció de la taxa d’obres, inclosa en una moratòria de cinc anys aprovada per l’Ajuntament per facilitar la regularització de centenars i centenars d’entrades que no compleixen.

El regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín, explica que “obres com la del pla de voreres de Segur són un moment apropiadíssim, fins i tot estratègic, perquè els veïns que tenen gual el posin al dia”. Perín afegeix que “la millora de les voreres no es pot aturar, i si hi ha una entrada de vehicles que no estigui donada d’alta, amb la placa corresponent, i no tingui feta la rampa, l’Ajuntament posarà vorada recta sense rampa”.

L’Ajuntament destaca que els veïns amb gual poden fer la rampa amb el seu paleta o constructor de confiança, o fins i tot ells mateixos si saben fer-ho, sempre que siguin amb els models i peces homolagades per la normativa municipal. Per facilitar les coses i aprofitar el moment “estratègic” de les obres del pla de voreres de Segur, les empreses contractistes fan una oferta a preu competitiu. Aquesta oferta és del tot voluntària i exclusivament particular entre els interessats i les empreses.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Creo que también es obligatorio, que el Ayuntamiento de Calafell instale en todas las calles alcantarillas que recojan el agua de la lluvia,
para evitar la acumulación de la misma, y no se formen grandes charcos. Como sucede en C/ Austria, 18. Espero que lo tengan en cuenta y se haga antes de cambiar los bordillos del vado. Gracias