Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 4 de junio de 2018

FALSA ALARMA DE HOMBRES ARMADOS EN LA CALLE MONTURIOL

per Redacció 
04/06/2018

Matí d'ensurt, el d'aquest dilluns, 4 de juny, al carrer de Monturiol de Calafell, a la zona més propera al litoral en aquesta vila del Baix Penedès. A primera hora del matí s'ha produït un avís als Mossos d'Esquadra en què un denunciant advertia de la presència de diverses persones intentant accedir a un habitatge, a través del balcó. L'avís inicial d'aquesta persona advertia que aquests individus semblaven anar armats.

Falsa alarma

Davant la transcendència d'aquesta alerta veïnal, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han activat de manera immediata i s'han desplaçat fins al carrer de Monturiol. Un cop en aquest punt, han tallat la zona on s'havia donat aquest avís i han demanat a diversos veïns que eren a la zona que entressin als seus habitatges, segons han comentat diversos testimonis de la situació a BaixPenedèsDiari.cat.

Just després, els Mossos han pentinat tota la zona, realitzant les inspeccions necessàries per trobar les suposades persones armades, fent cas a l'avís que havien rebut. A l'habitatge en qüestió, però, tan sols han trobat els seus inquilins habituals. Després de diversos minuts amb l'operació en marxa, els Mossos d'Esquadra han comprovat que es tractava d'una falsa alarma. Ara, entre les seves investigacions, valoren la possibilitat que es tractés d'un avís fals. Diverses fonts apunten, fins i tot, que la persona que ha donat l'avís s'hauria confós amb diversos obrers que duien martells i altres eines.

Molta expectació a la zona

Amb tot, però, l'ampli i vistós desplegament ha captat l'atenció de molts veïns i passejants de la zona, que a primera hora del matí han vist com se'ls posava en alerta per aquest fet, que ha acabat en un ensurt. El carrer de Monturiol de Calafell és la via per excel·lència de la zona marítima del municipi, que exerceix de centre neuràlgic de l'oci en aquesta zona: el carrer es troba replet de bars, pubs i altres establiments, que el converteixen en una de les zones més conegudes de Calafell, i més concorregudes sobretot durant la temporada turística.

No hay comentarios: