Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 12 de junio de 2018

ESTE JUEVES, DEBATE PREELECTORAL EN CALAFELL RADIO/TVCalafell Ràdio-Calafell.tv ha convocat el primer debat preelectoral, quan falta aproximadament un any per als propers comicis municipals. Serà aquest dijous, 14 de juny, a les 9 del matí, i tindrà una hora de durada. S’emetrà en directe per emissió radiofònica convencional (107.9 FM) i per internet (www.calafell.tv). També s’enregistrarà en vídeo i se’n farà posterior difusió al canal televisiu per internet.

Hi estan convidats els grups que actualment formen la corporació municipal. Calafell Ràdio-Calafell.tv ha deixat al criteri de les formacions la designació del seu representant en aquest debat. Moderarà el debat el periodista dels serveis informatius de l’emissora Albert Sunyol.


L’objectiu del debat és que la ciutadania pugui conèixer de prop quin és el diagnòstic actual que fan del municipi les diverses formacions amb representació al consistori i que puguin exposar quines són les seves visions sobre diversos eixos de la política municipal.

En el tram final del debat, professionals del periodisme local i comarcal faran una pregunta cadascun a la formació que considerin oportú de preguntar.

El director de Calafell Ràdio-Calafell.tv, Jordi Nin, ha explicat que “una de les missions d’un mitjà de comunicació públic i municipal és donar veu a les diferents opcions polítiques i fomentar el debat per tal que la ciutadania tingui una informació directa i contrastada”. Nin ha agraït el fet que “tots els grups presents al consistori hagin accedit a participar en aquest debat, tot i que els més agraïts seran segurament els ciutadans i les ciutadanes que el podran escoltar i formar-se una opinió”.

1 comentario:

comentario anterior Pedro Arias(representante de PxC Calafell) dijo...

(El Sr. Non ha recibido la orden del Sr. Alcalde para que se lleve a cabo este debate, y yo entiendo que esto no es normal ni lógico, tenemos unos representantes de otros partidos políticos en el municipio, es una especie) de censura el silenciar lo que otros partidos pueden ofrecer con sus opiniones en cuanto a la gestión del equipo de Gobierno, espero que el Sr. Nin, también haga un debate con los representantes de aquellos partidos que no obtuvieron representación y también podamos opinar, pero esto lo propongo y espero se tome nota para que tengamos la misma igualdad de condiciones, y si no se produce este otro debate seguiré pensando que el CHAVISMO. está presente en CALAFELL
Un saludo a WEBSEGUR