Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 4 de mayo de 2018

UN PARTIDO ALEMÁN OFRECE A PUIGDEMONT ENCABEZAR SU LISTA PARA LAS EUROPEASEl Partit Alemany de Centre ha ofert a Carles Puigdemont ser el seu cap de llista a les eleccions europees. Així ho ha confirmat, de fet, l'agència DPA el seu secretari general, Christian Otte.

La formació germànica, fundada l'any 1870 i que s'autodenomina com «el partit més antic d'Alemanya», va prendre la determinació d'oferir-li el càrrec a Carles Puigdemont i així li ho va fer saber a l'expresident de la Generalitat. 

Puigdemont pot presentar la seva candidatura al Parlament Europeu

Així ho acredita, de fet, el comunicat que ha emès avui el partit alemany. «Segons experts en dret, Puigdemont pot presentar la seva candidatura al Parlament Europeu», relaten mentre afegeixen: «La llei electoral estableix que un ciutadà de la UE pot fer-ho en un altre estat membre quan hi té la seva residència».La notícia es produeix després que el Parlament de Catalunya hagi presentat avui una Llei de Presidència, que permetria l'anhelada investidura telemàtica a la qual aspira Puigdemont des de la celebració del 21-D. 


Puigdemont tanca el cercle a Alemanya

De tenir tots els números per ser extradit a Espanya a presentar-se a unes eleccions encapçalant una col·lisió germànica. Aquesta ha estat l'aventura de Carles Puigdemont després que aquest fos detingut, empresonat a Neümunster i alliberat —amb una fiança de 75.000 euros— després que es descartés el delicte de rebel·lió que li imputava el jutge Pablo Llarena, el magistrat instructor de la causa contra l'1-O.

No hay comentarios: