Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 30 de mayo de 2018

OTRO ACCIDENTE MORTAL EN LA C-31

perRedacció30/05/2018

Aquest dimecres 30 de maig, a les 6.39 h del matí els Bombers han rebut un avís d'un accident a la carretera C-31 a l'alçada entre Calafell i el Vendrell. L'accident s'ha produït degut a una col·lisió entre un cotxe i una moto.Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, de resultes de la topada el motorist que s'hi ha vist implicat ha acabat perdent la vida. L'accident s'ha produït concretament al quilòmetre 136 de la carretera C-31, i ha provocat greus problemes de trànsit: drant una bona estona, s'ha hagut de tallar la calçada i s'ha donat pas alternatiu a través dels vorals. S'han registrat grans retencions.

Més accidents amb poc més d'un mes

El tram de la C-31 al seu pas per Calafell no és la primera vegada que s'hi produeixen accidents. Recentment, a principis del mes de maig,dos cotxes van xocar a l'encreuament de la sortida de Calafell amb la carretera de Barcelona. Per sort no van haver-hi ferits i el trànsit es va reestablir rapidament. Tot i així un dels vehicles va quedar greument afectat de la part frontal i va haver de ser retirat amb una grua. 

A la mateixa carretera C-31 però aquesta vegada a l'alçada de Vilanova i la Geltrú, a principis de març es va haver de lamentar un accident mortal. Es tracta exactament d'un accident entre un cotxe i una moto que va acabar amb la vida del matrimoni que anava amb motocicleta sentit nord. El matrimoni eren procedents d'Albinyana, concretament del nucli de la Papiola. El mateix alcalde de la població d'Albinyana va lamentar la pèrdua, ja que era una parella molt apreciada al poble segons va expressara les xarxes socials. La col·lisió va provocar retencions llargues i ferits col·laterals de baixa gravetat.

No hay comentarios: