Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 28 de mayo de 2018

OPERACIÓN ANTIDROGA EN TARRAGONA, SEGUR Y EL VENDRELLEls Mossos d'Esquadra estan duent a terme una operació antidroga des de primera hora del matí d'aquest dilluns, 28 de maig. Es tracta d'una operació contra el cultiu i el tràfic de marihuana al Camp de Tarragona i també en zones del sud de l'àrea metropolitana de Barcelona. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, s'estan duent a terme una vintena d'escorcolls tant a Tarragona com a Barcelona, i es preveuen detencions. Fins al moment, s'ha detingut un home de 40 anys en una habitatge el Vendrell.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, es tracta d'una investigació que lidera l'Àrea Central de Crim Organitzat de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra contra una banda organitzada que es dedica al tràfic de marihuana a gran escala. Entre els municipis tarragonins on s'estan duent a terme els escorcolls hi ha Tarragona, el Vendrell, i Segur de Calafell.

Dues mil plantes confiscades a Calafell el 2017

La policia va confiscar, en l'últim any, fins a 2.000 plantes de marihuana al municipi de Calafell i es van detenir vuit persones relacionades. El consistori va fer pública aquesta xifra a principis d'aquest mes de maig en la Junta de Seguretat Local, destacant la lluita contra les plantacions a l'interior d'habitatges. L'Ajuntament explica que el municipi de Calafell té moltes urbanitzacions apartades dels nuclis principals de població, fet que afavoreixen els casos de cultiu de marihuana. 

L'última operació contra el cultiu i el tràfic de marihuana va tenir lloc la setmana passada, de la mà de la Guàrdia Civil del Vendrell i la Policia Local de Calafell. Es van confiscar 305 plantes de cànnabis 'sativa', un quilo de marihuana i diversos utensilis per al seu cultiu. A les persones responsables de la plantació desmantellades se'ls van imputar els delictes de tràfic de drogues i de defraudació del fluid elèctric.

No hay comentarios: