Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 13 de mayo de 2018

LA POLÍTICA DEL MIEDO QUE NO HA CALADO EN ESTE EMPRESARIO


La fuga de seus de Catalunya ha estat, durant mesos, una de les amenaces pel procés. Si bé és cert que diverses entitats financeres i altres empreses importants van iniciar els tràmits per moure la seva seu social a altres ciutats espanyoles, també hi ha empreses de dins de l'estat espanyol que decideixen venir a establir-se a Catalunya. El discurs de la fuga d'empreses, doncs, es capgira. 

És el cas de Limpieza Las Nieves, una empresa de Granada especialitzada en serveis de neteja, jardineria i consergeria. Segons ha explicat a El Nacional el seu director, Enrique González Bedmar, "ja fa molts anys que donem servei a Catalunya, i ara estem iniciant una expansió a Barcelona perquè vull deixar l'empresa preparada per a una internacionalització, i on millor que Catalunya?".

La política no fa por

Preguntat per si els fa por la situació política, González ha estat clar: "Jo mai he volgut fixar-me en la política a l'hora de portar l'empresa, perquè si anem esperant el tema polític, no avançarem mai". 

El director de Las Nieves ha afirmat que no els fa respecte venir a Catalunya, sinó al contrari, i ha assegurat que "Catalunya sempre ha estat una gran regió empresarial, i confiem que impulsar l'expansió de la nostra empresa establint un centre físic a Catalunya serà una meravella i anirà molt bé".

En aquest sentit, González explica que tot i la crisi política i les previsions econòmiques que es feien, "jo llegeixo constantment que el PIB català no para de créixer, que el sector laboral està millor a Catalunya, etcètera". "Estem segurs que estem prenent la bona decisió, i n'estem molt emocionats".


Catalunya seguirà sent pionera en el sector empresarial

La granadina Las Nieves es va fundar l'any 1998 amb un sol client i gairebé vint anys després ja té més de 900 treballadors, i ells mateixos asseguren que han aconseguit "un creixement enorme". 

Ara, però, Enrique González considera que estan en un bon moment per començar a internacionalitzar els seus serveis, i ens explica que no creu que hi hagi cap lloc millor a Espanya per aconseguir una "internacionalització amb èxit".

"Dono fe que tot l'equip estem molt emocionats amb aquest moviment, i tot i que ara hi ha certa tensió política, al final tot se solucionarà i Catalunya seguirà sent pionera en el sector empresarial". González explica també que, de sempre, ells han procurat aprendre de les empreses catalanes i assegura que "són un exemple".

Amb aquesta expansió, el nou centre s'instal·larà a Barcelona ciutat i l'empresa preveu contractar 60 treballadors nous. González espera que el trasllat estigui acabat a finals d'estiu per poder començar el curs instal·lats a la ciutat. 

No hay comentarios: