Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 7 de mayo de 2018

ADÉU AL DIARI DE VILANOVAEl setmanari DV, l'antic Diari de Vilanova, ha tancat portes, i aquest passat divendres 4 de maig ja no ha arribat als quioscos. La desena de treballadors d'aquesta històrica capçalera impresa han estat acomiadats aquesta setmana mateix. El Diari de Vilanova era el periòdic més antic de Catalunya, amb 167 anys d'història. En els últims temps havia encadenat una sèrie de problemes econòmics que n'han fet impossible la viabilitat. 

Ara fa tot just un any, aquest setmanari en paper del Garraf i el Penedès va començar a sortir als quioscos sota la marca DV, ja que la capçalera històrica estava embargada per Hisenda pels deutes pendents. Fonts properes a l'empresa han explicat que la publicació tindrà continuïtat amb una nova capçalera, de la qual encara no se'n saben els detalls.

Diari del Baix Penedès

Fonts de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han explicat que, tot i que fa un any el setmanari va haver de canviar la capçalera pels problemes amb Hisenda, la publicació va mantenir la mateixa estructura i els seus lectors el continuaven considerant el 'Diari de Vilanova'. D'aquest mateix grup editorial en formava part també el desaparegut Diari del Baix Penedès, un setmanari que es va començar a publicar el 1990.

El Diari del Baix Penedès va sortir amb un número setmanal durant 22 anys, fins que a finals del 2012 va deixar d'editar-se, precisament pels problemes econòmics que tenia l'empresa. Durant els últims anys, l'empresa havia anat reduint el nombre de treballadors, i havia hagut de deixar la seva seu de Neàpolis pels requeriments de l'Ajuntament de Vilanova, ja que no pagava el lloguer des de feia temps. S'ha posat punt final, així, al diari degà de la premsa catalana.

No hay comentarios: