Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 20 de abril de 2018

EL GOBIERNO REBAJARÁ LOS PEAJES EN VARIOS TRAMOS DE LA AP-7


L’elevat preu dels peatges és una d’aquelles queixes més reticents entre els conductors catalans. La pràctica totalitat de les vies principals de Catalunya segueixen dominades per una gran multitud de peatges i són moltíssims els catalans que es veuen obligats a abonar aquestes taxes de pas per a poder moure’s pel país.

Sembla, però, que arriben bones notícies en aquest sentit. I és que l’AP-7 —una de les carreteres més transitades de Catalunya— veurà com s’efectua una lleugera reducció del preu dels peatges en diversos trams de la carretera.

44 ‘quilos’ per rebaixar les taxes a l’AP-7

Aquesta és la quantitat que abonarà el ministeri de Foment espanyol per intentar les condicions de servei de les carreteres espanyoles al llarg d’aquest 2018. I, de fet, una part d’aquesta quantitat s’abonarà a una AP-7, que oferirà tractes de favor amb conductors recurrents i habituals de les autopistes.

Manca, però, l’escrit oficial. Fins a nova data, no es podrà saber quins són els beneficis i avantatges establerts per als conductors catalans, tot i que si que ha sortit a la llum que es reduirà la taxa de pagament en alguns trams de la via citada.

Evitar que els camions passin per vies secundàries, una prioritat

El fet és que el ministeri d’Íñigo Gómez de la Serna té com a màxima i absoluta prioritat la millora de la seguretat a les carreteres catalanes. I en aquest cas, l’AP-7, a part de ser una de les vies més concorregudes de l’estat, és una de les més segures.

És per això que la nova legislació incorporarà diverses bonificacions econòmiques als camioners que evitin les carreteres nacionals annexes a l’AP-7 —com l’N-230 o N-340— i així s’evitin els recurrents accidents provocats pels vehicles de gran tonatge en aquestes vies.

No hay comentarios: