Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 27 de abril de 2018

ALERTA CON EL USO DEL DNI POR INTERNETLa Guàrdia Civil acostuma, de tant en tant, a servir-se de Twitter per avisar de presumptes estafes, enganys o robatoris als quals podem ser sotmesos. En aquest context, la benemèrita ha optat per fer públic un avís sobre l'ús del Document Nacional d'Identitat (DNI) a Internet . 

«Vés amb compte amb qui envies el teu DNI per Internet. Un cop l'has enviat perds el seu control i els 'dolents' poden fer ús del mateix —ben falsificat o fotocopiat—, per exemple per donar d'alta contractes, comprar...», ha publicat la Guàrdia Civil a Twitter. 

er tant, tenir màxima cura mentre circulem i comprem per internet ha de ser la nostra màxima prioritat. I és que compartir el nostre DNI per la xarxa podria tenir greus conseqüències, segons avisen els agents.


Altres estafes que s'han de tenir en compte a les xarxes

Fa gairebé un mes, la benemèrita ja informava d'una nova estafa sobre la popular cadena de supermercats Carrefour. En aquella ocasió, es tractava d'uns cupons que circulaven que asseguraven ser un 'val' descompte per a tots els establiments de la firma a Espanya.

Servint-se de la popular cadena Carrefour, els estafadors intentaven enganyar les víctimes proporcionant, a tort i a dret, una sèrie de cupons per valor de 60 euros cadascun. 

Finalment, l'anunci de la Guàrdia Civil alertava de la celebració del 60 aniversari de la companyia, motiu pel qual els estafadors havien vist aquesta l'ocasió ideal per regalar uns cupons, que resultaven ser una estafa en l'àmbit estatal.

No hay comentarios: