Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 29 de marzo de 2018

DESCUBIERTO UN NUEVO ÓRGANO EN EL CUERPO HUMANOD'aquí poc les escoles d'arreu del món potser hauran d'"afegir" un òrgan més al nostre cos quan facin classes de biologia i anatomia. I és que un grup d'investigadors de l'Escola de Medicina de la Universitat de Nova York ha descobert que un dels teixits connectius del nostre cos podria ser un òrgan.

Es tracta de linterstitium, una "xarxa de teixits" interconnectats que es troben sota la pell, en els pulmons i al voltant de les venes, entre altres parts del cos. La seva funció principal, segons expliquen els científics, és "prevenir" que els teixits i les fibres del nostre sistema es trenquin mentre els músculs i els òrgans es contrauen.

Així doncs, l'interstitium té una gran importància pel funcionament de la resta d'òrgans i també en el comportament de la majoria de malalties importants. Entre aquestes destaca el càncer, que es propagaria a través de la seva "xarxa de teixits".

D'altra banda, l'estudi també destaca que l'interstitium conté aproximadament el 36% de fluids del nostre cos i per tant, si es confirmés que és un òrgan, seria un dels més grans que tenim!

No hay comentarios: