Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 9 de marzo de 2018

ALERTA SI ERES CLIENTE DE LA CAIXAAlerta a Catalunya amb un correu que intenta suplantar CaixaBank. Els Mossos d’Esquadra han alertat aquest dijous, 8 de març, sobre una estafa que circula per les xarxes a la qual s’envia un correu —que emula el servei de ‘La Caixa’— i demana diverses dades privades i personals als clients del banc.

Per això, el cos policial català ha fet una piluada on demanava «No piquis!», al·legant que «la teva identitat mai et demanarà les contrasenyes per correu».


Què hem de prevenir?

Ras i clar: un document fals de CaixaBank que t’indica que es va produir un error durant la teva darrera operació amb el banc i que, per aquest motiu, el teu compte bancari ha estat bloquejat.

Per tornar-hi a accedir, doncs, la nota insta al client de ‘La Caixa’ a dur a terme una «petita verificació d’identitat».

La nota, finalment, adjunta una pàgina web on l’usuari hauria d’accedir per donar les seves dades amb «un plac de 24 hores». A més, el comunicat relata que per «mesures de seguretat», el compte serà inhabilitat en cas que no se segueixin les indicacions esmentades a la web citada.

No hay comentarios: