Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 1 de febrero de 2018

EN EUROPA YA SE EMPIEZA A ACEPTAR QUE EL PP ES UNA MAFIA


El veterà corresponsal a Brussel·les del diari francès Libération, Jean Quatremer, un dels tòtems periodístics de la capital europea, no ha estalviat duresa a l'hora de valorar l'actitud del Partit Popular respecte a la situació a Catalunya.
En dues piulades, aquest dilluns i dimarts, ha culpat Mariano Rajoy de saltar-se l'estat de dret i al PP d'actuar com una màfia, arran del recurs al Tribunal Constitucional per a impedir la candidatura de Carles Puigdemont a la presidència de la Generalitat, i de les declaracions de Pablo Casado avisant al president del Parlament, Roger Torrent, recordant-li que té dos fills.
Dilluns, Quatremer deia: "Cap indici de diàleg entre Madrid i Barcelona. L'estat espanyol viola l'estat de dret un dia sí i l'altre també, tot provant d'impedir que els independentistes governin. La prova clara que el responsable d'aquesta casa de barrets és Mariano Rajoy i no Carles Puigdemont".
Aquest dimarts, amb contundència semblant, diu: "Per als que encara ho dubten, el Partit Popular actua com una màfia. El seu portaveu amenaça el president del Parlament català, Roger Torrent: "Té dos fills, ja sap a què s'exposa".

No hay comentarios: