Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 23 de febrero de 2018

CONCENTRACIÓN SORPRESA CONTRA LA REPRESIÓN EN BARCELONAUnes 200 persones han bloquejat i s'han encadenat a l'entrada del TSJC, en una mobilització sorpresa aquest divendres a primera hora del matí. Un grup de persones ha sortit poc abans de les 8 del matí de la plaça Catalunya i s'ha dirigit a les portes de l'alt tribunal català per bloquejar-lo i denunciar la repressió de l'Estat.


Els Mossos han començat a desallotjar els manifestants poc després que aquests s'hagin encadenat a les portes del TSJC. Els membres del CDR han ofert resistència pacífica i no hi està havent incidents, més enllà d'algun concentrat que la policia catalana ha hagut d'agafar entre tres o quatre agents. De moment, la policia catalana agafa els manifestants un per un, amb l'objectiu de desbloquejar les portes del TSJC. Segons el manifest que han llegit, la mobilització és per criticar l'elevat nombre de polítics, però també mestres alcaldes i regidors, entre d'altres, que s'han vist obligats a anar a declarar per la causa general contra l'independentisme. Una "repressió", asseguren, que ha implicat fins a 900 persones. Aquest divendres, els membres del CDR han decidit "trencar les cadenes de la repressió de l'Estat", coincidint amb el 23-F i la declaració de l'excap els Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, que ha estat citat a l'Audiència Nacional per declarar per un nou delicte de sedició vinculat a l'actuació del cos el passat 1-O.


La concentració oficial de la plaça de Sant Jaume, doncs, s'ha traslladat a les portes del TSJC on cada vegada hi ha més gent. Les proclames més comuns que s'escolten són "els carrers seran sempre nostres" o "no us mereixeu la senyera que porteu", tot i que també  hi ha crits en favor de Trapero i en defensa de l'actuació de l'1-O.No hay comentarios: