Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 5 de febrero de 2018

MOLT URGENT!!!

Bon dia amics,
             LI DEMANEM QUE IMPOSI MESURES CAUTELARS EN UN TERMINI DE 48 HORES          

L'estat espanyol vol imposar la seva voluntat per sobre de la que ha expressat el Poble Català votant el 21D i  vol dictar el que ha de fer el Parlament de Catalunya. 

AIXÒ ES INTOLERABLE, INADMISIBLE i no ho permetrem.

Una de les accions que cal fer RÀPIDAMENT  és la nostra DENÚNCIA al Tribunal Europeu de Drets Humans ( TEDH ) , i per fer-ho és el Sindic d Greuges qui ens ho facilita.

És molt fàcil i es fa en 2 minuts.

Aquest és el formulari, POTS CLICAR :  https://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=90

Tot seguit el text que es pot copiar i enviar a tal efecte :  

“ Davant la resolució del Tribunal Constitucional del dia 27 de gener, que obliga la suspensió cautelar de les resolucions del president i la mesa del Parlament, i que afecten la investidura de Carles Puigdemont com a candidat a president del Govern de la Generalitat de Catalunya, crec que, com a ciutadà, s'han vulnerat els meus drets de representació i participació política. Fet que es valora en el comunicat emès per vostè el 30/01/2018.

Davant d'aquesta situació demano la seva empara i demano que sigui el mateix Síndic, en representació meva, la persona que presenti una demanda al TEDH contra la resolució esmentada del Tribunal Constitucional. Demanant, també, mesures cautelars en virtut de l'article 39 del Reglament del TEDH. “

En les caselles següents es pot posar: “No ho sé”

Si us sembla bé i ho voleu enviar, segur que ajudarà.  TAMBÉ ÉS IMPORTANT DE FER-HO ARRIBAR ALS NOSTRES CONEGUTS.
Jo ja l'he enviat , com moltes persones més, però ens anirà bé que al Tribuna Europeu de Drets Humans rebin totes les nostres peticions per ser més conscients encara de la realitat que estem vivint a Catalunya. 

Salut i molta força  , I VISCA LA REPÚBLICA CATALANA  !!!
   EL PARLAMENT DE CATALUNYA ÉS SOBIRÀ.

Nota: 

Tot seguit, adjunto aquesta informació de forma més extensa per si us cal:

 Cal actuar ràpid perquè el dia 7 acaba el termini per escollir President. 

T'envio l'enllaç d'aquest vídeo del +3/24 on David Bondia, president de l'Institut de drets Humans de Catalunya, explica que si permetem que el Tribunal Constitucional (TC) tiri endavant, amb impunitat, la resolució del 27 de gener que obliga a suspendre les resolucions del president i la mesa del Parlament, permetrem que hi hagi un precedent que, a la pràctica, elimina literalment la democràcia a Catalunya i, per extensió, a Espanya. Deixant sense efecte els nostres (sí, els teus, els meus i els de tots) drets de representació i participació política.


El Síndic de Greuges de Catalunya també ho explica molt bé en el comunicat del 30/01/2018. En aquest comunicat ( http://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=53&ui=4993) al Parlament a presentar una demanda al Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH), sol·licitant, també, mesures cautelars contra l'esmentada resolució del TC, fet que les deixaria sense efecte i permetria que el Parlament pogués escollir President de la Generalitat. Però, sobretot, i en cas que es guanyes la demanda, evitaria la intromissió del poder judicial sobre el legislatiu, mantenint la separació de poders que cal preservar en democràcia.

Tan en Bondia com el Síndic recomanen que qualsevol persona lesionada en els seus drets pot fer la denúncia davant del TEDH. En aquest sentit, el Síndic diu: “tota la ciutadania de Catalunya, amb independència del sentit del seu vot el 21 de desembre, veu alterat el seu dret de participació política mitjançant sufragi actiu.” Per tant podem, com a persones lesionades, fer aquesta demanda. Una manera de fer-ho és demanant l'empara del Síndic i sol·licitar que, en nom de cada persona, presenti la demanda al TEDH i demani les mesures cautelars esmentades.

No hay comentarios: