Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 13 de diciembre de 2017

CENSO ELECTORAL: ALERTA A LOS BULOS⭐🗳🗽 *El cens electoral del 21-D. Notes d'esclariment.*


 Davant la hipòtesi d'una manipulació del cens electoral a les eleccions del 21 de desembre del 2017, i davant alguns missatges que ens poden fer creure que hi poden haver irregularitats, el Professor Josep Costa ens ofereix els següents esclariments:

*Josep Costa.*
@josepcosta.

Unes notes sobre el cens electoral:

1⃣ Està tancat des de l’1 d’agost.

2⃣ Només hi ha 14 mil residents nous que votin.

3⃣ Està validat per la Junta Electoral i els ajuntaments.

4⃣ Les candidatures ja en tenim una còpia completa.

5⃣ Els interventors poden fer-la servir per contrastar.

*Nota biogràfica de Josep Costa.*

🎓 Professor associat i investigador de l’àmbit de Teoria Política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Actualment treballa com a lletrat en una administració pública, i està ultimant la seua tesi doctoral sobre la legitimitat del nacionalisme en estats plurinacionals. Publica regularment articles d’opinió i difusió en mitjans de comunicació.

⚖ És Llicenciat en Dret i DEA en Ciències Polítiques i Socials per la UPF. Ha estat Visiting Researcher al Centre for Comparative Studies in Race and Ethnicity de la Universitat de Stanford (EUA), al Forum for Philosophy and Public Policy de la Queen's University (Canada) i, breument, a la Universitat d’Edimburg (Escòcia). Ha participat en multitud de conferències, congressos i projectes d’investigació i és autor de diversos articles sobre els reptes que comporta la diversitat cultural i nacional a les democràcies liberals.


✍ Nota final: No fem cas de les notícies tendents a desmotivar l'electorat, fent-nos creure que la votació està manipulada i que no tenim res a fer. Continuem, doncs, fent la nostra feina per assolir una nació més justa i lliure.

_Moltes gràcies per compartir aquesta informació._ ⭐🗳🗽

No hay comentarios: