Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 7 de diciembre de 2017

7D, OTRO DÍA PARA LA HISTORIA

Assemblea 🎗:
📣 GROC TRIOMFANT 📣

Sempre agraïm la tasca dels voluntaris 💪💪 de l'Assemblea. Avui, a Brussel·les, l'agraïm més que mai: després d'un viatge llarguíssim i cansat 🚍, en una ciutat que no coneixíem, davant la mirada atenta de molta gent, amb un fred que pelava, en uns carrers més estrets que els de les nostres manifestacions de Barcelona, la feina dels voluntaris ha estat extraordinària. 👌

Hem donat una imatge de gent de pau, organitzada, respectuosa, cívica, somrient en l'adversitat, ferma ✊, una gran imatge de la República Catalana.  L'impacte a la premsa internacional és enorme. La policia local 🚔 de Brussel·les ha donat la xifra de 45.000 persones --hi ha fonts que ens diuen que n'érem més, però mai discutim de xifres.

Sabem que el sacrifici per pujar a Brussel·les ha estat enorme, i l'hem fet amb la joia d'acompanyar els nostres representants polítics ara a l'exili i per clamar pel triomf de la democràcia a la Unió Europea. Acabada la manifestació, els Bombers 🚒 que seran sempre nostres han anat tots a donar sang ♥, un gest que simbolitza que la nostra lluita és no violenta. Tindrem molts records i anècdotes, serà un dia per recordar molts anys!

No hay comentarios: