Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 3 de noviembre de 2017

JUECES Y FISCALES QUE RESPALDAN LA VENGANZA DEL GOBIERNO

¡LA FARSA YA EMPIEZA A SER DESCARADA!


"La jutge estava mirant el mòbil durant les declaracions dels consellers". Aquesta és la denúncia que fa l'advocat Andreu Van den Eynde, que porta la defensa del vicepresident Oriol Junqueras i dels consellers Raül Romeva, Carles Mundó i Dolors Bassa. En declaracions a RAC 1, Van den Eynde ha assegurat que té la impressió que la decisió d'enviar els querellats a presó incondicional ja estava presa abans de començar la sessió. "Tenim la sensació que la decisió ja estava presa", ha dit.

L'advocat ha afegit que, de fet, tampoc es van mirar els documents aportats per la defensa, que el fiscal "no aixecava el cap" i que no van ser ateses les peticions de suspensió de la sessió, com sí va passar al Tribunal Suprem amb els membres de la mesa del Parlament. "Farem el que sigui per treure aquesta gent", ha sentenciat.

Explicant com va ser la declaració dels consellers, Van den Eynde precisa que "un dels fiscals feia el paper del bo i l'altre el del dolent". "Tècnicament eren molt bons, però seguint un relat artificial en el que les entitats sobiranistes es constitueixen com a organitzacions criminals, en què fer una cassolada és un acte d’insurrecció", ha lamentat.

Van den Eynde ha lamentat que l'estratègia de la justícia espanyola sigui la del "terror". Tot i que ha avançat que no sortiran de "forma imminent" de la presó, l'advocat ha avançat que tenen altres estratègies que poden resultar exitoses, però ha advertit que no podia avançar-les perquè un tribunal internacional "podria actuar de manera imminent".

No hay comentarios: