Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 2 de noviembre de 2017

EL QUE ESTÀ PASSANT I EL QUE PASSARÀ

En les últimes hores s’ha fet viral a les xarxes un missatge, anònim, de qui desconeixem l’autoria, que hauries de llegir i compartir si ets independentista. I si les eleccions no estiguessin convocades per Espanya? I si fos realment la Unió Europea l’autora de la convocatòria d’aquestes eleccions? Totes aquestes respostes i moltes altres les trobareu al següent escrit:  

M’han passat això: Us explico més o menys el que està passant i el que passarà.

Crec que darrera les pròximes eleccions de Catalunya del 21D no està Espanya, sinó la Comunitat Europea. Crec que sí que hi hagut mediació europea i que el resultat d’aquestes mediacions i reunions secretes han estat aquestes eleccions. 

Veureu que aquestes eleccions autonòmiques en realitat no seran unes eleccions autonòmiques. En realitat serà el Referèndum legal i vinculant tantes vegades demanat per la Generalitat i tots els catalans. En aquestes eleccions “autonòmiques” no tindrem uns partits polítics espanyols que uns defensen menys atur o més benestar, etc, el que tindrem serà uns partits espanyols que anirant tots junts a defensar una sola cosa: la unitat d’Espanya, i per l’altre costat tindrem, uns partits que aniran a defensar la República Catalana, tots dos grups només faran campanya per això. O sigui, tindrem l’esperat Referéndum de la Independència de Catalunya, on no només anirant a votar tots els independentistes, sinó tots els ciutadans de Catalunya, independentistes i no independentistes, o sigui un Referèndum amb el 100% de participació de la ciudadania de Catalunya. El Referèndum que necessita Europa per a poder reconèixer la República Catalana i veure si té tants defensors com sembla. Veureu que en aquestes eleccions “especials” tindrem observadors europeus perquè no es faci cap manipulació dels vots finals. Veureu que si guanya el Sí, el reconeixement europeu començarà a aparèixer per tots els països del món i la República Catalana serà reconeguda per Europa. Per tant caldrà MÀXIMA PARTICIPACIÓ DE LA PART INDEPENDENTISTA si volem que reconeguin la REPÚBLICA CATALANA.

És molt important que guanyem en aquestes eleccions! I no per un 51%. Els que volem la República Catalana hem de guanyar per un 60% o més com a mínim, perquè Europa vegi que realment els catalans volen la independència i comenci a reconèixer la República Catalana! Aneu animant a tots els catalans que coneixeu! És molt urgent i falten pocs dies.

No hay comentarios: