Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

sábado, 11 de noviembre de 2017

ALBIOL, OTRO CHORIZO PILLADOAquest matí durant l’entrevista que li ha fet Mònica Terribas, Xavier Garcia Albiol ha acusat la Generalitat de desviar fons per “qüestions identitàries” i ho ha relacionat directament amb l’impagament de farmàcies i hospitals. El líder dels populars ha acusat així a la Generalitat de malversació de diners públics mentre ell ha estat embutxacant-se diners públics cobrant dos sous de manera irregular. Doble moral la de García Albiol tot just quan pràcticament no ha ni començat a exercir com a diputat al Parlament. 
L’Ajuntament de Badalona enganxa a Albiol
 
L’Ajuntament de Badalona va dirigir-se fa uns dies a Xavier García Albiol a través d’una carta per instar-lo a regularitzar la seva situació, i és que l’exalcalde de la ciutat cobra un sou de la Diputació i un altre de l’Ajuntament des del mes de juliol, quan la llei només en permet cobrar un sou de l’Administració Pública.

Albiol no en sabia res
 
Albiol ha anat cobrant però no s’ha adonat que cobrava massa, o això és el que diu perquè segons al·lega desconeixia que cobrava dos sous. Segons diu Albiol tot plegat és un error administratiu, i el popular ha girat la truita dient que és l’Ajuntament de Badalona qui li ha d’aclarir la seva situació.
 
 
Els dos sous de García Albiol
 
Albiol té reconeguda una jornada completa com a membre de la Diputació -amb un sou de 6.367 euros bruts mensuals i un total de 14 pagues- però també es va acollir a la dedicació parcial de l’Ajuntament de Badalona com a regidor de l’oposició i president del grup municipal –que representen un altre ingrés de 37.000 euros anuals-.
 
 
El ‘zas’ del regidor d’Hisenda a García Albiol
 
Albiol ha intentat fer-se la víctima i dir que tot plegat és culpa de l’Ajuntament i no seva, en aquest sentit el regidor d’Hisenda de Badalona li ha contestat de manera contundent a través del seu facebook: “És responsabilitat dels càrrecs electes saber quins diners públics cobrem cada mes, i hauria de ser una obligació davant del nostre electorat informar amb transparència d'on provenen tots i cadascun dels nostres ingressos. Sr. García, vol que li aclarim la seva situació? No és preocupi, li aclareixo: és vostè un irresponsable, i si no coneix quants ni d'on provenen els diners públics que vostè cobra no mereix ocupar cap càrrec de tots els que ostenta.
 
Sigui honest, si no es demanar massa, i segui una estona i estudiï totes les combinacions possibles que té al seu abast, ja que ara pot cobrar del Parlament, de la Diputació i de l’Ajuntament. Que no ens estranyi que també demani cobrar del Senat...”

No hay comentarios: