√öltimas entradas

Lo √ļltimo

jueves, 30 de noviembre de 2017

A LES 8:30 EL PRESIDENT PUIGDEMONT ALS MATINS DE TV3


ūüďß Carta del President 

Em dirigeixo a tots vosaltres perquè és moment de transmetre-us unes paraules en nom propi. Amb franquesa, tenia la necessitat de fer-ho.

Com sabeu, en menys d’un mes estarem celebrant uns nous comicis. Un comicis que no ens hauria agradat celebrar per√≤ que amb enginy i creativitat hi hem donat la volta per, novament, tenir una oportunitat per demostrar al Pa√≠s i al m√≥n que som molts els que tenim ganes de continuar apostant per la llibertat, amb serenor, di√†leg, bon fer i determinaci√≥.

La f√≥rmula Junts per Catalunya √©s una f√≥rmula que em sembla que ens apropa a molta gent. Aquesta transversalitat fa que cada dia tinguem m√©s i m√©s suports, gent que se’ns acosta amb ganes de col·laborar en el nostre projecte, de la manera que sigui, per√≤ amb ganes i oferiment pel que calgui. Aprofitem-ho.

S√© que s√≥n moments complexos i que demanen m√©s confian√ßa de l’habitual, per√≤ us vull agrair infinitament aquesta generositat i comprensi√≥.

Alhora, també us vull demanar que feu molta campanya. Que feu molts actes, que visiteu a moltes persones per explicar-los el nostre projecte, que ens vegin al carrer, amb la convicció que ens caracteritza i amb la determinació que som aquí per construir un nou país. I que ho farem bé. Tornant a generar confiança amb la gent transmetent-los sensatesa i realisme.

Finalment, dir-vos que comptem amb un equip de campanya extraordinari, que est√† a la vostra disposici√≥ pel que m√©s us convingui. Us demano que els ajudeu amb tot el que pugueu. Ells, estan treballant incansablement per tenir un bon argumentari de campanya, un bon calendari d’actes per arribar a tots els racons del territori i preparant a una gent de la llista amb moltes ganes per fer m√≠tings on faci falta.

M’acomiado de tots vosaltres donant-vos de nou les GR√ÄCIES i amb moltes ganes de poder-vos fer, ben aviat, una forta abra√ßada.

Carles Puigdemont i CasamajóNo hay comentarios: