Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 30 de noviembre de 2017

A LES 8:30 EL PRESIDENT PUIGDEMONT ALS MATINS DE TV3


📧 Carta del President 

Em dirigeixo a tots vosaltres perquè és moment de transmetre-us unes paraules en nom propi. Amb franquesa, tenia la necessitat de fer-ho.

Com sabeu, en menys d’un mes estarem celebrant uns nous comicis. Un comicis que no ens hauria agradat celebrar però que amb enginy i creativitat hi hem donat la volta per, novament, tenir una oportunitat per demostrar al País i al món que som molts els que tenim ganes de continuar apostant per la llibertat, amb serenor, diàleg, bon fer i determinació.

La fórmula Junts per Catalunya és una fórmula que em sembla que ens apropa a molta gent. Aquesta transversalitat fa que cada dia tinguem més i més suports, gent que se’ns acosta amb ganes de col·laborar en el nostre projecte, de la manera que sigui, però amb ganes i oferiment pel que calgui. Aprofitem-ho.

Sé que són moments complexos i que demanen més confiança de l’habitual, però us vull agrair infinitament aquesta generositat i comprensió.

Alhora, també us vull demanar que feu molta campanya. Que feu molts actes, que visiteu a moltes persones per explicar-los el nostre projecte, que ens vegin al carrer, amb la convicció que ens caracteritza i amb la determinació que som aquí per construir un nou país. I que ho farem bé. Tornant a generar confiança amb la gent transmetent-los sensatesa i realisme.

Finalment, dir-vos que comptem amb un equip de campanya extraordinari, que està a la vostra disposició pel que més us convingui. Us demano que els ajudeu amb tot el que pugueu. Ells, estan treballant incansablement per tenir un bon argumentari de campanya, un bon calendari d’actes per arribar a tots els racons del territori i preparant a una gent de la llista amb moltes ganes per fer mítings on faci falta.

M’acomiado de tots vosaltres donant-vos de nou les GRÀCIES i amb moltes ganes de poder-vos fer, ben aviat, una forta abraçada.

Carles Puigdemont i CasamajóNo hay comentarios: