Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

sábado, 7 de octubre de 2017

RECONOCIDO ECONOMISTA RIDICULIZA EL CAMBIO DE SEDE DE LAS EMPRESAS

Gerard Sesé @gerardsese - L'economista Santiago Niño Becerra va ser entrevistat ahir a la cadena Cuatro espanyola. El catedràtic d'estructura econòmica va haver de respondre preguntes de marcat to unionista sobre el canvi de la seu social d'empreses com La Caixa, Banc Sabadell o Gas Natural. La resposta de Niño Becerra els va deixar muts. 
santiago niño becerra
L'economista Santiago Niño Becerra


L'economista català, que es va fer famós entre l'opinió pública durant els anys de crisi econòmica per les seves encertades prediccions, va haver d'atendre ahir la caverna i respondre les preguntes dels periodistes espanyols que pretenien mostrar un desastrós i caòtic panorama a Catalunya després que algunes empreses hagin decidit canviar les seves seus socials a indrets fora del Principat.
El catedràtic, amb un intent d'explicar i posar els punts sobre les is, va desmuntar els arguments i va deixar muda la caverna. Per una banda va explicar que "una seu social es pot canviar d'un dia per l'altre, i demà fer-se enrere i anar-se'n a un altre lloc". En aquest sentit va assegurar que aquests trasllats els hi dóna "una importància molt petita o nul·la".
A més, al segon vídeo es pot veure com Niño Becerra explica que una seu social "pot ser un despatx de 4 metres quadrats amb un telèfon i 1 persona per atendre'l".

No hay comentarios: