Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

síguenos en facebook siguenos en Google+ siguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 19 de octubre de 2017

LUNES 23, PLENO EXTRAORDINARIO Y URGENTE

L’Ajuntament de Calafell celebrarà dilluns vinent, 23 d’octubre, sessió plenària extraordinària i urgent. El ple començarà a les 17 hores, a la sala de plens, a les dependències municipals del carrer Sant Pere 29. La sessió podrà seguir-se en directe mitjançant la tradicional transmissió radiofònica de Calafell Ràdio (107.9 FM i www.calafell.tv), però també per streaming: calafell.tv/calafelltv/.
L’ordre del dia és el següent:
1. Ratificar la urgència de la sessió

2. Aprovació inicial de l’ordenança d’administració electrònica i transparència de l’Ajuntament de Calafell.


3. Aprovació del contracte-programa entre l’Ajuntament de Calafell i la societat Calafell Empresa Municipal de Serveis SA, per a la gestió del servei públic de grua municipal.


4. Aprovació del contracte-programa entre l’Ajuntament de Calafell i la societat Calafell Empresa Municipal de Serveis SA, per a la gestió del servei de control de l’estacionament amb horari limitat de vehicles en la via pública.


5. Aprovació del contracte-programa entre l’Ajuntament de Calafell i la societat Calafell Empresa Municipal de Serveis SA, per a la gestió del servei de lloguer de material per als banyistes: ombrel·les, cadires, tumbones.

6. Donar compte decret de l’alcaldia núm 2017/3731 de data 14/09/2017, corresponent a les línies fonamentals del pressupost 2018.
7. Proposta expedient 8533/2017 modificacions pressupostàrires de l’Ajuntament de suplement de crèdit i crèdit extraordinari finançat amb RLT.
8. Proposta expedient 8749/2017 modificacions pressupostàrires de l’Ajuntament de suplement de crèdit i crèdit extraordinari finançat amb baixes.
9. Proposta de donar de baixa drets reconeguts pendents de cobrament d’exercicis tancats.
10. Donar cmpte de l’informe d’intervenció i de tresoreria sobre el compliment dels terminis de pagament en el tercer trimestre de 2017, d’acord amb la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.
11. Donar compte de l’informe d’intervenció i de tresoreria sobre el període mig de pagament a proveïdors corresponent al tercer trimestre de l’exercici 2017.
12. Proposta de ratificació del conveni de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Calafell pel Pla Educatiu d’Entorn.
13. Proposta d’aprovació del conveni de col·laboració per al sosteniment de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Calafell amb l’Associació per la Creació d’Estudis i Projectes Socials (CEPS), entitat amb la qual el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya té signat un contracte administratiu per tal de dur a terme la gestió de l UEC de Calafell, i la necessitat de concedir, per al curs 2017/2018, una subvenció de 4.500 euros. 
Arxius adjunts

No hay comentarios: