Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 27 de octubre de 2017

CALAFELL, PRESUPUESTO MUNICIPAL 2018


L’Ajuntament de Calafell tindrà l’any vinent un pressupost d’aproximadament 46,11 milions d’euros. D’aquest total, 6,66 milions d’euros seran per al capítol d’inversions. Aquestes xifres es preveuen en les línies mestres del proper pressupost, que s’han d’aprovar anteriorment a la seva elaboració i donar-se’n compte en el ple, com s’ha fet en la sessió extraordinària d’aquest dilluns, d’acord amb la Llei d’Estabilitat Pressupostària.
No són les xifres definitives, a l’euro, però sí que han de representar amb força aproximació per on aniran els trets en els comptes municipals de 2018. L’import total del pressupost serà un 1,73% superior al de 2017, ja que passarà de 45,33 a 46,11 milions d’euros.
El pressupost mantindrà l’esforç inversor dels dos darrers exercicis. I, a la vegada, l’amortització de deute: el 2018 s’eixugaran 5,53 milions d’euros. Els números es quadren demanant crèdits per invertir, però sempre per import inferior als que s’amortitzen. Segons l’alcalde, Ramon Ferré, “la nostra filosofia és demanar com a molt el 80% del que s’amortitza. D’aquesta forma, podem fer inversions i a la vegada reduir el deute. I sense pujar els impostos, ans al contrari, baixant-los, com l’IBI”.

No hay comentarios: