Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 14 de septiembre de 2017

PLENO EXTRAORDINARIO EL PRÓXIMO LUNES 18

L’Ajuntament de Calafell celebrarà dilluns vinent, 18 de setembre, sessió plenària extraordinària. El ple començarà a les 17 hores, a la sala de plens, a les dependències municipals del carrer Sant Pere 29. La sessió podrà seguir-se en directe mitjançant la tradicional transmissió radiofònica de Calafell Ràdio (107.9 FM i www.calafell.tv), però també per streaming: calafell.tv/calafelltv/. L’ordre del dia és el següent:
1. Donar compte del decret d’alcaldia núm 3482/2017 de la modificació de l’horari de celebració de les sessions de la Junta de Govern Local.
 
2. Donar compte del decret d’alcaldia de modificació de delegació de competències en matèria de mercats ambulants, del departament de Comerç (Àrea de Qualitat de Vida i Participació Ciutadana) al departament de Via Pública (Àrea de Via Pública i Turisme).
 
3. Proposta d’aprovació inicial de la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM).
 
4. Proposta d’aprovació del conveni entre la Fundació Santa Teresa i l’Ajuntament de Calafell per al projecte Calafell Crea VI (2017-2018).
 
5. Aprovació de l’acord a signar entre l’Ajuntament de Calafell i l’Associació de Gent Gran de la Platja de Calafell per a l’atorgament d’una subvenció per import de 3.000 euros.

6. Aprovació de l’acord a signar entre l’Ajuntament de Calafell i l’Associació de Gent Gran de Segur de Calafell per a l’atorgament d’una subvenció per import de 3.000 euros.
7. Aprovació de l’acord a signar entre l’Ajuntament de Calafell i la Llar del Pescador Jubilat per a l’atorgament d’una subvenció per import de 3.000 euros.
8. Aprovació de l’acord a signar entre l’Ajuntament de Calafell i Càritas Parroquial Calafell Poble per a l’atorgament d’una subvenció per import de 1.800 euros.
9. Aprovació de l’acord a signar entre l’Ajuntament de Calafell i Càritas Parroquial Segur de Calafell per a l’atorgament d’una subvenció per import de 1.800 euros.
10. Aprovació de l’acord a signar entre l’Ajuntament de Calafell i la Llar de Jubilats de Calafell Poble per a l’atorgament d’una subvenció per import de 3.000 euros.

No hay comentarios: