Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 4 de septiembre de 2017

ISIS PIDE A SUS LOBOS SOLITARIOS ENVENENAR ALIMENTOS


Segons informa el Site Intelligence Groupl’última tècnica suggerida per l’organització terrorista ISIS als anomenats llops solitaris seria la d’injectar cianur en els aliments a la venda en els supermercats.
Les instruccions per dur a terme aquest nou tipus d’atac serien contingudes en un manual redactat en anglès i adreçat als llops solitaris que actuen en els països occidentals.
El Site Intelligence Group és una societat nord-americana que es dedica al seguiment i a la difusió per internet de les activitats dels gihadistes d’arreu del món. Està dirigida per la israeliana Rita Katz, analista i experta en gihadisme, que -segons va declarar en una entrevista al The New Yorker– va fundar el Site per trencar el monopoli de la intel·ligència en mans d’agències governamentals com, per exemple, la CIA i proveir d’informació i anàlisi també els clients particulars “frustrat pel temps que es triga a obtenir informació dels canals del govern”.

Tot i les crítiques rebudes, les activitats d’intel·ligència del Site han rebut el reconeixement oficial per part d’organismes governamentals que requerien serveis de seguiment i consultoria.

No hay comentarios: