Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 18 de septiembre de 2017

ESTADO DE LA FIBRA ÓPTICA EN CALAFELL

Tal como comentamos la semana pasada, los troncales están listos. Empieza la fase II (Zonales)
Dos cosas importantes:
1° que ninguna vivienda ni comunidad de vecinos niegue el paso del cableado porque podría perjudicar a viviendas colindantes.
2° La fibra llegará al 100% de Calafell. Es decir, a todas las urbanizaciones.
Si quieren saber más, lo explicamos en este enlace:

L’operador de telecomunicacions Orange començarà a comercialitzar serveis de fibra òptica a partir del proper 15 d’octubre. Ho ha comunicat així a l’Ajuntament de Calafell i també per altres canals, com les xarxes socials.
L’operador també ha demanat els corresponents permisos per a la instal·lació de la xarxa, en en aquesta segona fase “al detall”, un cop ha completat la de la xarxa troncal. Tanmateix l’Ajuntament ha convocat Orange per concretar el mapa de desplegament per zones i barris, així com les dates d’instal·lació i entrada en servei.
El consistori vol més precisió, atesa la gran expectació que hi ha al municipi per aquest servei, que de vegades frega la inquietud. L’Ajuntament entén que sigui un procés dificultós i llarg, però també vol informació clara perquè tothom conegui els terminis. El compromís anunciat per l’operador és fer arribar la fibra al 100% del municipi.

No hay comentarios: