Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 29 de septiembre de 2017

COMO ERA PREVISIBLE, SE DISPARA LA PARTICIPACIÓN

Todo el mundo lo veía venir, excepto el inepto de Rajoy.
La participació al referèndum del proper diumenge s'ha enfilat fins al 63,3%, segons una enquesta que publica avui eldiario.es. D'aquesta manera, gairebé dos de cada tres catalans amb dret a vot aniran a les urnes l'1 d'octubre. En xifres absolutes, això representa 3,4 milions de persones.

Aquesta xifra encara es podria incrementar, ja que hi ha un 9% d'indecisos. Un 27,7%, en canvi, tenen molt clar que no votaran.


L'estudi constata que els últims esdeveniments, amb l'actitud repressiva de l'Estat vers el referèndum, ha disparat la participació. En una enquesta feta el passat 17 de setembre, el mateix sondeig preveia una participació del 52,9% (10 punts menys). O sigui, 600.000 persones més han decidit que aniran a votar en les dues últimes setmanes.

L'enquesta també constata que el 74% dels catalans considera que el govern espanyol ha actuat de forma autoritària a Catalunya i el 92% es confessa “indignat” amb la situació actual. Per últim, el sondeig revela que el 82,6% dels enquestats creu que la independència s'ha de resoldre amb un referèndum.

No hay comentarios: