Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 28 de septiembre de 2017

¡BRAVO! LOS BOMBEROS CATALANES DAN LA TALLA


Els Bombers de la Generalitat i els Bombers de Barcelona s'han concentrat aquest matí per mostrar el seu suport al referèndum de l'1 d'octubre. S'han reunit al Museu d'Història i des d'allà s'han desplaçat fins a la manifestació d'estudiants que aquest matí ha reunit a milers de persones a Barcelona, per unir-s'hi.

Un cop s'han trobat amb els estudiants, han fet una versió del ja popular clam dels independentistes en les manifestacions d'aquests últims dies, i han entonat: "Els bombers seran sempre vostres!". Els joves els han aplaudit mentre els membres del cos, vestits amb l'uniforme i els cascs de treball, es fusionaven amb la multitud.

Els Bombers despleguen una gran pancarta a favor de la democràcia

Abans de l'unió amb la manifestació estudiantil, en un multitudinari acte, centenars de membres del cos han omplert el recinte del Museu d'Història de Catalunya, fins i tot pujant sobre la teulada, i han desplegat una gran pancarta amb el lema "Love Democracy". D'aquesta manera, han exhibit el seu compromís amb el referèndum de diumenge.
Membres del col·lectiu integrats en la sectorial de Bombers per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han llegit un manifest en set llengües, en el que han expressat el seu rebuig a les limitacions de “llibertats fonamentals”. A més, han mostrat el seu suport als Mossos d’Esquadra, que afirma que es troben "en moments complicats”, i han ressaltat que "sempre tindran un aliat" en el seu cos. En aquest sentit, han fet una crida a “mantenir la calma” davant de qualsevol acte de violència i han fet una crida a la “resistència pacifica”.

Els Bombers de la Catalunya Central ja van mostrar el suport al referèndum, oferint-se a l'ANC per ajudar en les tasques de seguretat de l'1-O fent un cordó. Per altra banda, els Bombers de Barcelona van decidir en assemblea el passat dimarts posar-se al costat del referèndum, malgrat que la direcció va enviar una ordre de servei als bombers, després que el dijous es concentressin davant del TSJC, segons la qual els prohibia utilitzar els uniformes en actes que reivindiquin el referèndum i penjar pancartes relacionades amb la votació en parcs i vehicles.No hay comentarios: