Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 13 de agosto de 2017

LOS SEIS PEORES RESTAURANTES DE BARCELONA

Els restaurants són uns bons indrets per desconnectar després o abans d'una jornada laboral i ara, amb l'estiu, les ganes de cuinar amb la calor i el que comporta disminueixen considerablement. Escollir un bon lloc per dinar o sopar és una cosa que amb Internet s'ha facilitat prou. Tripadvisor és, per excel·lència, la web perfecta per opinar, criticar i recomanar hotels, bars o restaurants, entre d'altres, a gent desconeguda que dubta sobre la qualitat d'un determinat local. Així mateix, CatalunyaDiari.cat us presenta els sis pitjors restaurants de Barcelona, segons els usuaris de la xarxa. 
  
1- La Baguetina Catalana. Situat a la rambla de la capital catalana, aquest restaurant es col·loca en el primer lloc de la llista. Un 86% dels 184 usuaris que n'han opinat el qualifiquen de «pèssim». «Tres coca-coles, una aigua, un tros de pizza carbonitzat i un entrepà sec amb alguna cosa semblant a embotit: 19,50 euros», diu una usuària de TripAdvisor. «No puc entendre com segueix funcionant aquesta cadena amb la terrible qualitat dels seus productes i el desproporcionat preu que tenen», relata un altre.


2- Bokaditos. Aquest local està ubicat a la Gran Via de les Corts Catalanes i segons la xarxa és un dels pitjors restaurants de Barcelona. Els usuaris el qualifiquen de «lent», de «pèssima qualitat» i assenyalen que les seves pizzes «tenen gust de plàstic». A més, a banda del producte que ofereixen, alguns usuaris s'han dedicat a criticar el tracte rebut per part dels seus treballadors: «El personal, antipàtic, amb pocs modals, no m'han permès ni comprovar la carta quan l'he demanada per mirar els preus. No m'he sorprès quan he vist que ocultaven que l'IVA no estava inclòs en alguns dels plats», assegura indignat un client. Cal recordar que, tal com va informar fa poc CatalunyaDiari.cat, entre altres pràctiques comunes, el fet de no incloure l'IVA a la carta és il·legal.


3- La casa del jamón. «Restaurant la Clavada», diu la primera crítica de la web. I és que segons els seus clients, aquest local proper a la Sagrada Família té uns preus desorbitats. «Vam demanar un Nestea i una canya, i a més ens ho vam beure a la barra... La nostra sorpresa va arribar quan ens van cobrar 10,80 euros», exclama indignada una usuària. També cal assenyalar que, tal com explica una noia habitual a TripAdvisor, La casa del jamón no és apta per a vegetarians: «Em vaig assabentar que era impossible que em fessin els fideus amb salsa filetto, i eren incapaços d'oferir-me res sense carn. Evidentment, em vaig aixecar de la cadira i vaig tocar el dos. Vaig dirigir-me a un restaurant de molt a prop, i curiosament tenien el mateix menú, literal, tot i que el cambrer d'aquell local tenia ganes de treballar i vaig poder dinar».
 


4- El Rincón de Manolo. Aquest restaurant, situat a l'avinguda del Paral·lel, és, segons els seus clients, un dels més bruts del panorama barceloní. «A més de la brutícia, és caríssim. Per un minientrepà congelat amb quatre trossos de xoriço, una coca-cola i un cafè 9 euros!», recorda un usuari. No obstant això, el Rincón de Manolo ha sorprès per un cas encara més cridaner: «Veus des de la barra com extreuen els ingredients d'un altre lloc, com si fos reciclatge. Em vaig trobar l'os d'una oliva en el meu entrepà, molt fastigós».


5- Nou American Soda. «Ideal per arruïnar el teu dia», «mai més hi tornaré», així comencen les crítiques del local ubicat al carrer de Sant Pau número 2. Es tracta d'un indret dirigit per pakistanesos que ofereix menjar oriental, encara que sembli que el seu nom indiqui un altre tipus de 'target'. No obstant això, Nou American Soda ha estat protagonista de nombroses crítiques: «És una clara trampa per a turistes on a més de preus dolorosos i una qualitat molt baixa, el servei és terrible», relata un usuari que assegura que la relació qualitat-preu és de les pitjors de Barcelona. A més, un viatger explica que els preus són altíssims: «Vam demanar dues canyes, un tros de truita de patates i una 'tapa' d'una espècie d''empanadilles' de pernil i formatge. La nostra sorpresa va arribar en veure que ens cobraven 19,80 euros!! Terrible!».


6- Como en casa. Aquest restaurant està situat la Travessera de les Corts Catalanes i pertany al número 6 de la nostra llista de pitjors restaurants de Barcelona. Tal com asseguren els clients, el personal és molt agradable, fet que fa que se salvi de no estar entre el top 3. No obstant això, la qualitat del menjar és «pèssima, escassa i cara». «És curiós com tarden tant a portar-te el menjar, ja que els entrepans són només de pa i oli...», assenyala indignat un usuari.

Cal dir, però, que aquests sis restaurants no són els únics que presenten queixes en aquesta plataforma. Així que, si realment voleu gaudir d'un bon menjar i sopar durant la vostra estada a Barcelona, us recomanem donar-hi una ullada per no dubtar sobre quin local escollir.

No hay comentarios: