Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 14 de agosto de 2017

CALAFELL: EDICIÓN ESPECIAL DEL "MERCAT MEDIEVAL" POR SU 20 ANIVERSARIO

Calafell prepara una gran celebració per commemorar el 20è aniversari del mercat medieval. Per festejar l’efemèride, s’han organitzat més activitats i actes que mai, amb un programa que arrencarà dijous 31 d’agost i es prolongarà fins diumenge, 3 de setembre, i que vol promocionar, encara més, un dels productes culturals de més èxit del municipi.
La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra, explica que “no tan sols volem commemorar l’aniversari, sinó donar-li una empenta a un esdeveniment que mobilitza la ciutadania i atreu milers de visitants”. Lastra afegeix que “a més, és una activitat que dinamitza el nucli antic, el que més ho necessita de tot el municipi”.
El mercat d’enguany començarà amb un sopar medieval, la primera nit. I el divendres, hi haurà un gran acte inaugural, amb una desfilada de personatges medievals, amb més de 25 actors i figurants. Al llarg del cap de setmana, hi haurà quatre campaments, un dels quals infantil amb més de 300 metres quadrats i 20 jocs medievals. També s’oferiran tallers, demostracions d’oficis i tres exposicions: estris de tortura, elements quirúrgics fets servir a l’Edat Mitjana i plantes usades com a anestèsia, i armes de setge.
És més, els espectacles seran continuats durant totes les hores d’obertura i es comptarà amb alguns dels millors grups de recreació medieval, molts dels quals han passat per Calafell en les anteriors edicions del mercat. Els espectacles de carrer són tots gratuïts
L’espectacle principal serà dissabte, 2 de setembre, a les 22.30 hores, al Castell de la Santa Creu. Les companyies Bambolea, Lobos Negros i Bocs de Biterna sumen les seves forces per una actuació que inclou guerrers, cavallers, bufons, faquirs, músics i acròbates. Els assistents podran degustar un tall de coca d’anís i un beuratge màgic fet especialment per a l’ocasió i rebran, com a record, un exemplar de la moneda commemorativa del 20è aniversari que s’ha enguanyat. L’entrada costa 6 euros i es pot comprar anticipadament a les taquilles del Castell en els horaris d’obertura del monument.

No hay comentarios: