Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 21 de julio de 2017

MAÑANA TV3 VUELVE A EMITIR EL DOCUMENTAL MÁS POLÉMICO DEL AÑO

Lo están intentando eliminar a toda costa, pero cuánto más lo intentan, peor, la repercusión está superando todas las expectativas y, es que no tiene desperdicio.

Els espectadors catalans que dimarts a la nit no van veure 'Las cloacas de Interior' i que després no l'han pogut recuperar a través del servei 3alacarta a causa dels problemes amb la geolocalització tindran una nova oportunitat de veure el documental aquest dissabte. TV3 tornarà a oferir el treball dirigit per Jaume Roures a partir de les 19.30 h, just abans del 'Telenotícies vespre'.
'Las cloacas de Interior', que treu a la llum les pràctiques ocultes que el ministeri de l'Interior i la policia han dut a terme per perjudicar els seus adversaris polítics, va ser un èxit d'audiència dimarts, quan TV3 el va emetre dins del 'Sense ficció': va tenir 766.000 espectadors i un 30,1% de quota de pantalla, va liderar el dia, va batre el rècord històric del programa i es va situar al tercer lloc del rànquing de programes no esportius més vistos de la temporada.
Tot i així, per a molts espectadors ha sigut impossible recuperar posteriorment el programa i veure'l per internet  a través de la web de TV3Tal com explicava aquest dimarts l'ARA, la televisió pública només té drets per oferir el documental per internet en territori català, i segons la mateixa cadena això pot generar problemes a alguns usuaris encara que es trobin a Catalunya, ja que en algunes ocasions el servidor no identifica correctament la localització del dispositiu i l'ubica a Madrid, de manera que se li denega l'accés.
De totes maneres, la productora del documental, Mediapro, ja l'ha penjat al seu canal de YouTube, i també es pot trobar a Tviso. A banda de TV3, també han emès 'Las cloacas de Interior' la cadena pública balear IB3 –el mateix dimarts– i la basca ETB 2 –dimecres–. Cap televisió d'àmbit estatal, però, no n'ha comprat els drets, encara.

No hay comentarios: