Últimas entradas

sábado, 8 de julio de 2017

CALAFELL: ENCUESTA DE PARTICIPACIÓN CIUDADANA

L'Ajuntament de Calafell ha aprovat inicialment el Reglament de Participació Ciutadana. Aquest reglament crea un seguit de mecanismes i canals perquè la ciutadania pugui intervenir en la presa de decisions municipals, així com expressar les seves queixes o propostes, com els consells ciutadans, la iniciativa veïnal, l'audiència pública o la convocatòria de consultes o referèndums.
Els grups municipals han consensuat un text, al llarg de set mesos de negociacions, i també han acordat sotmetre'l a la consideració de la ciutadania abans d'aprovar-lo definitivament. Per això us demanem que contesteu un qüestionari sobre els principals temes que vol introduir el Reglament de Participació Ciutadana.
Aprofitem l'ocasió per plantejar altres qüestions sobre la informació municipal i l'atenció al ciutadà, que resulten rellevants per garantir una autèntica participació.
Us comuniquem que tant les vostres respostes com les vostres dades seran tractades amb total confidencialitat i amb les garanties de la normativa sobre protecció de dades. Es pot participar fins al 31 de juliol.
ACCÉS A L'ENQUESTA EN AQUEST ENLLAÇ

No hay comentarios: