Últimas entradas

lunes, 31 de julio de 2017

A LOS GRUPOS DÍSCOLOS DE CALAFELL

La Coordinadora Calafell ha emès un comunicat com a resposta a les crítiques rebudes per part de partits com ERC o el PDECat de Calafell, que no van prendre part al tall de la C-32 del passat divendres assegurant que l'associació té un talant «partidista». Des de la Coordinadora han volgut deixar clar que no van «en contra de la Generalitat de Catalunya ni de cap administració pública» i que tampoc estan en contra «de la implantació de la vinyeta». De la mateixa manera, afirmen que «no ha marxat fins al moment cap associació veïnal, al contrari hem anat creixent». «El que demanem és solucionar el greu problema de mobilitat que estem patim i que portem a la vora de cinc anys demanant i treballant perquè decideixin implementar una fórmula efectiva que ens alliberi d'aquests peatges de la C-32, els més cars de tota Catalunya, que impedeixen el desenvolupament socioeconòmic de Calafell i que ens dificulten molt qualsevol desplaçament cap a altres municipis veïns per la saturació de la C-31», afegeixen.
El comunicat també apunta que la coordinadora «neix des del vessant veïnal amb l'única intenció de poder presentar a l'administració local, autonòmica i, si s'escau, estatal, propostes, suggeriments i plantejar iniciatives que afecten a tot el municipi». Per l'entitat, «incloure representants dels grups polítics locals era quelcom agosarat, però els fundadors ho som, amb anys d'experiència dins del món de l'associacionisme veïnal, i per això vam voler fer un pas endavant i ara estem satisfets d'haver-ho fet».

La Coordinadora de Calafell està integrada, segons apunten, «per deu associacions veïnals, representants de la política local i compta amb adhesions d'associacions de comerços, esportives i entitats, tots participant voluntàriament». «No existeix estructura jeràrquica, no rebem cap mena de subvenció i no tenim cap ideologia política, només ganes de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Calafell, d'aquí ve la crida a què tots els grups polítics que volguessin estaven convidats a participar», afegeixen. 

No hay comentarios: