Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 12 de junio de 2017

EN CUNIT PIDEN FIRMAS PARA LA DIMISIÓN DE UN REGIDOR


EL PASSAT DIJOUS DIA 25 DE MAIG VAM PRESENCIAR AL PLE ORDINARI DEL AJUNTAMENT DE CUNIT QUE LA MOCIO DE REPROVACIÓ AL REGIDOR DE RELACIONS CIUTADANES MARTIN GRONDONA QUEDES EN RES.
DESPRES DELS INSULTS CONTINUATS, IMATGES I COMENTARIS FORA DE LLOC TANT A VEÏNS COM ALS MATEIXOS COMPANYS REGIDORS DEL AJUNTAMENT, LA UNICA COSA QUE VA PASSAR ES QUE LLEGIS UNES "FINGIDES DISCULPES"ON DEIA QUE NO HO TORNARIA A FER. TOTS ELS QUI EL CONEIXEM SABIEM MOLT BE QUE NO SERIA AIXI, I EFECTIVAMENT COM TOTS PENSAVEM HO HA TORNAT A FER. EL QUE NO POT SER ES QUE AQUEST PERSONATGE ES DEDIQUI A AMENAÇAR GRATUÏTAMENT QUAN LI VINGUI DE GUST, ES PER AIXÒ QUE HA DE SER CESSAT INMEDIATAMENT PER LA SENYORA ALCALDESSA MONTSERRAT CARRERAS , QUE ES LA UNICA QUE HO POT FER, I EVITAR QUE LES COSES VAGIN A MÉS.
PER ALTRE BANDA TAMBE NO ESTARIA DE MÉS SABER AMB QUI HA FET COALICIÓ  AQUEST AJUNTAMENT, JA QUE AL SENYOR GRONDONA, TOTS ELS PARTITS ESTANT EMETENT COMUNICATS DIENT QUE NO PERTANY A ELLS.
PER TOT AIXÒ DEMANEM EL CESSAMENT INMEDIAT DÁQUEST REGIDOR, QUE S´ESTA RIENT DE TOTS ELS CIUTADANS DE CUNIT.
SIGNEU I COMPARTIU I QUE AL EQUIP DE GOVERN LI CAIGUI LA CARA DE VERGONYA QUAN TORNEM A SORTIR A LA PREMSA I A LA TELEVISIO, SEMBLA SER QUE ES LA UNICA MANERA DE PODER FER ALGUNA COSA. GRÀCIES A TOTS
Esta petición será entregada a:
  • ALCALDESSA DE CUNIT MONTSERRAT CARRERAS

No hay comentarios: