L'inspector en cap de la Comissaria de la Policia Nacional de Mataró, Félix Riesco, ha estat detingut aquest dilluns en el marc de l'operació antidroga que s'està duent a terme al barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs. Agents dels Afers Interns del Cuerpo Nacional de Policia l'han detingut acusat de revelar secrets i acceptar suborns, en un cas vinculat a les bandes criminals organitzades que actuen al conflictiu barri.
Així ho han confirmat a Capgròs fonts policials, que han assenyalat que Riesco ha quedat en llibertat però suspès de sou i feina. El diari El País assenyala que Riesco seria la persona que avisaba a La Mina de les operacions contra el tràfic de drogues, 
La detenció ha anat a càrrec de la pròpia Policia Nacional però l'operació policial d'aquest dilluns a Sant Adrià el lideren els Mossos d'Esquadra, contra una organització criminal establerta al barri de La Mina. En l mateix operatiu els Mossos han detingut el regidor del PSC d'aquest municipi barceloní Juan Carlos Ramos, que estaria també relacionat amb els traficants de droga. La Policia de la Generalitat també ha intervingut importants quantitats de diners en efectiu, 162 quilos de plantes i 15 quilos de cabdells de marihuana.