Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 12 de junio de 2017

CALAFELL: UNA BUENA NOTICIA SOBRE LA PARTICIPACIÓN CIUDADANA

L’Ajuntament de Calafell implantarà una plataforma de participació electrònica similar a l’existent a l’Ajuntament de Barcelona i a algun altre ajuntament, com el de Vilanova i la Geltrú. Aquesta plataforma, que permet fer processos participacius i votacions ciutadanes amb gran dinamisme i interacció, no substitueix en cap cas els organismes i mecanismes de participació, de caràcter presencial, que Calafell acaba de crear recentment, sinó que els complementa i reforça.
L’alcalde, Ramon Ferré, s’ha reunit a Barcelona amb els responsables de la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntametn de la capital catalana i amb els del projece Decidim Barcelona, que usa precisament la plataforma mencionada. A la trobada hi ha assistit també el director general del consorci Localret, Xavier Furió.
Segons ha explicat Ferré, “signarem un conveni amb Localret, que impulsa aquesta plataforma, per aplicar-la a Calafell. Serem el primer municii de la demarcació de Tarragona que l’usa i, per tant, en serem pioners”.
Ferré ha afegit que “amb aquesta eina obrirem nous canals de participació, a l’abast de qualsevol ciutadà de Calafell, i continuarem treballant per un municipi més transparent i col·lboratiu”.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Un municipio,más transparente y participativo? Si resulta que tengo instancias presentadas en las que se pide el teléfono en la instancia y no sólo no contestan si no que ni siquiera llaman por teléfono, la participación ciudadana no vale para nada porque no te hacen caso, y tengo las instancias y se puede comprobar, entonces de que van , de engañar ala venta o que? Vamos hombre es que es así y lo puedo demostrar
Un saludo