Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 25 de junio de 2017

CALAFELL: EL PRÓXIMO LUNES, PLENO EXTRAORDINARIO Y URGENTE

L’Ajuntament de Calafell celebrarà dilluns vinent, 26 de juny, sessió plenària extraordinària i urgent. El ple començarà a les 17 hores, a la sala de plens, a les dependències municipals del carrer Sant Pere 29. La sessió podrà seguir-se en directe mitjançant la tradicional transmissió radiofònica de Calafell Ràdio (107.9 FM i www.calafell.tv), però també per streaming: calafell.tv/calafelltv/.
L’ordre del dia és el següent:
1. Ratificar la urgència de la sessió.
2. Concertació d’una operació de crèdit a llarg termini per al finançament d’inversions de l’exercici 2017.
3. Proposta d’aprovació expedient núm 3/17 de reconeixement extrajudicial de3 crèdits per import de 44.987,58 euros.
4. Proposta aprovació convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per a les entitats culturals del municipi de Calafell per a l’exercici 2017.
5. Proposta aprovació de la convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per als centres educatius del municipi de Calafell per al projecte anual de centre, per a l’exercici 2017.
6. Proposta aprovació convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per a les  AMPA dels centres educatius del municipi per a les activitats extraescolars, exercici 2017.
7. Proposta d’aprovació de la convocatòria pública de les bases per a l’atorgament de subvencions a les associacions de veïns del municipi de Calafell, per a l’exericci 2017 i per un import total de 5.000 euros.
8. Proposta aprovació de la convocatòria pública de les bases d’atorgament de subvencions per a activitats esportives i per a la promoció esportiva del municipi per a l’exercici de 2017.

No hay comentarios: