Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 6 de junio de 2017

CALAFELL: CAMBIOS EN EL TREN TURÍSTICO


El ple municipal ha aprovat diferents canvis en el servei de trenet turístic que es presta en època de temporada alta. La principal novetat està destinada a fomentar els viatges al nucli antic. En concret, els usuaris podran fer la tornada, amb el mateix bitllet, en un altre moment del dia. Així doncs, podran prolongar l’estada al nucli antic (ara tenen uns quinze minuts de parada), per visitar el Castell o els carrers del barri vell, o els establiments comercials i de restauració.
Fins ara, si els usuaris del trenet no tornaven amb el mateix convoi, havien de pagar un altre bitllet. Segons la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, “a partir d’ara, amb els mateixos tres euros que costa el bitllet podran tornar més tard i, si es volen quedar al nucli antic, podrem dinamitzar molt més el barri, que bona falta li fa”.
S’amplien els serveis. D’abril a juny i de setembre a novembre, i per Setmana Santa si no coincideix, el servei funcionarà, com fins ara, els caps de setmana, però al matí i a la tarda. De Sant Joan fins a l’inici del curs escolar, hi haurà servei tots els dies, excepte els dilluns, que seria dia de descans i de manteniment dels vehicles.
Altres millores que s’introduiran és la possibilitat d’un darrer servei, al final de la jornada, per a usuaris endarrerits o en el cas d’un excés de demanda. També s’implantarà un telèfon d’atenció i serà possible reservar serveis a banda dels horaris establerts, a demanda dels usuaris i als matins.

No hay comentarios: