Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 16 de mayo de 2017

SE ABREN DILIGENCIAS CONTRA LOS DOS OCUPAS QUE CAUSARON LA EXPLOSIÓN


Actualitzada 15/05/2017 a les 20:34
Els Mossos d’Esquadra han obert diligències contra els dos homes, de 26 i 29 anys, que diumenge passat van provocar una forta deflagració al número 54 de l’avinguda Anglaterra del nucli de Segur de Calafell mentre, presumptament, manipulaven productes químics. Els dos homes, que ocupaven l’adossat que ha quedat molt afectat romanen a l’hospital amb cremades greus.

La policia els ha denunciat per un delicte de danys i contra la salut pública, ja que, a l’interior de l’habitatge es va trobar gairebé un centenar de plantes de marihuana. No va ser fins ahir, de fet, que els Mossos van poder treure la plantació de la casa. La policia va haver d’esperar tot un dia per confiscar tota la plantació, ja que, abans, s’havia d’apuntalar l’habitatge; uns treballs que es van acabar d’enllestir durant el matí d’ahir.

D’altra banda, també ahir, l’Ajuntament de Calafell denunciava públicament que les urbanitzacions del municipi s’han convertit en el «lloc ideal» per amagar grans plantacions de marihuana, gràcies a la baixa densitat de població, a les segones residències i al desconeixement entre veïns.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

¿ como es posible que no salgan en los medios de comunicación los nombres de susodichos traficantes, ? ¿ se trata de ocultar algo en este caso? ¿ de donde son y si son del municipio? El caso encierra dudas que no se han dado a conocer a la opinión publica¿ porque?algo huele mal
Saludos WEBSEGUR

WEBSEGUR dijo...

Anónimo, es de suponer que no se pueden revelar las identidades por estar el tema judicializado, me han llegado rumores de que sí son del pueblo, pero más allá de lo sucedido, no creo que haya nada raro. Un saludo.