Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 16 de abril de 2017

RECORDATORIO A LOS VECINOS DE CALAFELL

Esta entrada va dedicada a todos esos vecinos que suelen quejarse en el lugar equivocado, es frecuente encontrarlos por la calle criticando al ayuntamiento por incidencias de diferente índole, pero no se molestan en utilizar esta aplicación que resulta muy útil, fácil de descargar, práctica e intuitiva y, ya lleva mucho tiempo en funcionamiento, todo por no perder unos minutos, suponemos que la respuesta generalizada será que no sirve para nada, pero nos consta que eso no es cierto, el ayuntamiento anuncia un 88 % de efectividad, somos de la opinión que aunque sólo fuera de un 20 %, ya tendría sentido su utilización. En ocasiones nos quejamos por vicio, en otras, con razón, pues para éstas últimas "MasterCard", perdón, queríamos decir "Línea Verda", ¡Pruébala que no te cuesta un duro!, entre todos podemos conseguir que el municipio evolucione favorablemente.


La Línia Verda de Calafell, el servei que permet comunicar a l’Ajuntament incidències medioambientals o de neteja, permet informar també d’incidències ocorregudes a la via pública. En concret, problemes amb la senyalització, el mobiliari urbà i la conservació de voreres i calçades.
"Es pot comunicar que hi ha un banc trencat a un parc o que hi ha un clot al carrer, amb el mateix sistema amb què es podia notificar a l’Ajuntament que hi havia un contenidor trencat o una claveguera taponada”, explica el tinent d’alcalde de Medi Ambient, Josep Parera.
L’objectiu de l’Ajuntament és rendibilitzar aquesta eina, usant-la també per solucionar més ràpidament els desperfectes a la via pública, que són la principal preocupació local dels calafellencs, segons reflecteixen totes les enquestes i processos de participació realitzats des de fa molts anys.
El servei de la Línia Verda va posar-se en marxa a Calafell l’any 2013 i s’han rebut prop de 900 comunicacions d’incidències diverses, un 88% de les quals s’han pogut resoldre. S’hi pot accedir des de l’ordinador a liniaverdacalafell.com. Per a telèfons i tauletes hi ha una aplicació, tant per a Android com per a Iphone, descarregable gratuïtament.
El sistema és simple, àgil i intuïtiu. Facilita tant les coses a l’usuari que permet fins i tot geolocalitzar automàticament la incidència comunicada i adjuntar-hi una foto feta amb el mòbil. El ciutadà que ha fet la comunicació rep notificacions sobre l’estat en què es troba la resolució de la incidència comunicada.
La Línia Verda permet també fer consultes sobre matèries medioambientals diverses, que un equip d’experts respon en un màxim de 24 hores. Els temes que poden consultar-se van des de com certificar un negoci amb una ISO 14001 a si és possible tallar un arbre d’una parcel·la particular, passant per com estalviar en la factura elèctrica a un domicili o a una empresa.
El servei de la Línia Verda “implica el ciutadà en la consecució d’un municipi més sostenible i facilita en gran mesura la gestió diària dels serveis municipals”, subratlla Parera. “El nostre municipi és molt gran i té centenars de quilòmetres de carrers i al propi Ajuntament li costa arribar a tot arreu sense la col·laboració ciutadana”, afegeix.
En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix enormement a la ciutadania la seva participació i implicació a través d’aquesta eina i mostra la seva satisfacció pels resultats obtinguts.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

De acuerdo con la propuesta, pero también es válido y tendría que tener la misma resolución que un ciudadano presente una instancia en el Ayuntamiento y se resolviera, pues bien, las instancias no las contestan, y el problema no se resuelve, hay problemas en la vía pública que los regidores en la oposición los exponen y tampoco se resuelven, y si no, que se lo pregunten al regidor de ERC Sr. Juan si es cierto o no, y es que el problema está en que para super sueldos si que hay, pero para soluciones que los ciudadanos solicitan no, y todo esto es que la CASTA política se aprovecha de su situación en detrimento del bienestar del ciudadano,
Gracias a WEBSEGUR

WEBSEGUR dijo...

Tienes toda la razón, es un tema que sigue sin resolver, en el pleno extraordinario del próximo viernes se va a volver a consultar.