Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 19 de abril de 2017

EL RADAR EN CALAFELL CAZA AL 80 % DE VEHÍCULOS CONTROLADOS


La Policia local de Calafell ha denunciat per excés de velocitat el 80% dels vehicles que ha controlat amb un radar mòbil durant aquesta Setmana Santa. De 223 vehicles controlats, 179 superaven el límit de velocitdat permés i rebran la corresponent sanció econòmica i de pèrdua de punts del permís de conduir, graduada segons la gravetat de la infracció.
Els controls s’han fet a vies com la C-31, al seu pas per la zona comercial de Mas Mel, a l’avinguda Lluís Companys o la rambla Mossèn Jaume Tobella, on l’excés de velocitat és habitual. L’Ajuntament ha anunciat que farà noves campanyes de control de velocitat per tal de mirar de revertir aquesta problemàtica, que s’intensifica en èpoques de temporada turística alta, per la major circulació de vehicles i pel relaxament de l’atenció al volant.
L’Ajuntament ha afegit que l’objectiu dels controls no és recaptar amb multes, sinó garantir la seguretat viària. “Com tothom pot entendre, si es multa algú és perquè ha infringit la normativa o la senyalització, que existeixen perquè els carrers i carreteres no siguin la llei de la selva”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan M Triadó.
Triadó també ha recordat que Calafell pateix un increment a l’alça dels accidents de trànsit d’uns anys ençà: “Tot i que algun any s’han aconseguit reduir, a l’any següent hi hem tornat. El 2008 a Calafell hi havia 150 accidents l’any. El 2016, n’hi va haver 205”. Hi ha dades preocupants, com el fet que els atropellaments s’han multiplicat per 4 en els anys esmentats.
És més, els il·lícits penals en matèria de trànsit, és a dir infraccions que tenen entitat de delicte, tampoc paren de pujar: el 2014, se’n van denunciar 73; el 2015, 132; i el 2016, 147. No pocs d’aquests fets estan relacionats amb l’excés de velocitat, així com amb el consum d’alcohol i drogues.

No hay comentarios: